Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

Krijg 250 euro korting op Gedragsland: een belevingsgerichte opleiding tot gedragsexpert

19 april 2023De redactie

We leren professionals al jaren over gedragsverandering en vinden nu dat het hoog tijd is om dit op een andere manier te doen. Moderner. Speelser. Met een groter leereffect. Gedragsland is een belevingsgerichte opleiding, waarbij je leert over gedragsverandering zoals je dat nog nooit hebt gedaan. Beleven en doen staan centraal. Denk aan: unieke locaties, out-of-the-box werkvormen en live toepassing van spelelementen en andere beïnvloedingstechnieken. Leden van Logeion krijgen 250 euro korting.

Mock-up brochure Gedragsland.jpg

 Lees ook het blog op https://www.logeion.nl/kennis/detail/2023/04/18/Onze-vier-verborgen-behoeftes-en-hoe-jij-deze-inzet-voor-gedragsverandering.

Op 20 september 2024 start de volgende lichting van opleiding Gedragsland: een belevingsgerichte opleiding tot gedragsexpert. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Nieuwsgierig? Download de brochure op www.gedragsland.nl.

Bekijk de andere extra ledenvoordelen