Logo Zoeken

Ontdek de bijeenkomsten van Logeion

Bijeenkomsten voor de communicatieprofessional, die vind je bij Logeion. Jouw startpunt om te werken aan je ontwikkeling in het communicatievak. Vergroot je kennis en doe inspiratie op.

dinsdag 3 september 2024 Adviseren.jpeg

Situationeel adviseren

Effectief adviseren is zorgen voor een inhoudelijk goed advies dat geaccepteerd wordt. En omdat niet elke situatie hetzelfde is heb je in je adviesstijl te variëren. Ook wel schakelen genoemd. Wil jij…
Workshop Lees meer over "Situationeel adviseren"
donderdag 5 september 2024 Monica wigman.jpg

Draagvlak al geregeld?

Bij veranderingen in organisaties wordt de rol van interne communicatie zowel overschat: “Het is een lastige verandering, maar jullie van communicatie kunnen het draagvlak toch regelen?’ als…
Masterclass Lees meer over "Draagvlak al geregeld?"
maandag 9 september 2024 positionering2.jpg

Richting geven aan maatschappelijke positionering

In de kern gaat positioneren over het claimen van jouw unieke plek. Ooit was dit voornamelijk een strijd om een permanente plek in het brein van de consument te veroveren. Of om het zorgvuldig…
Masterclass Lees meer over "Richting geven aan maatschappelijke positionering"

Meer inspiratie

Nationaal 
vakcongres 
C-day

Nationaal
vakcongres
C-day

Ieder jaar organiseert Logeion C-day, een groots congres waar alles draait om het vak. Een onmisbaar event voor communicatieprofessionals. Trends, inspiratie en ontmoeting zijn de vaste ingrediënten.

Vakcongres C-day.nl
PubCom: Nationaal Congres Publieke Communicatie

PubCom: Nationaal Congres Publieke Communicatie

PubCom is het jaarlijks congres voor communicatieprofessionals in het publieke domein over actuele vraagstukken uit de praktijk. Tijdens PubCom wordt ook de Galjaardprijs uitgereikt.

Meer over Pubcom.nl
Wat is mijn beroepsniveauprofiel?

Wat is mijn beroepsniveauprofiel?

Ontdek waar jij op dit moment staat en waar ontwikkelkansen voor jou liggen met de BNP van Logeion. Inzicht in je eigen kennisniveau helpt je bij het kiezen van activiteiten die aansluiten bij je persoonlijke wensen en ambities.

Doe de BNP-scan
Trends van het vak

Trends van het vak

De communicatietrends van Logeion bieden houvast en helpen bij duiding van de complexe werkpraktijk. Iedere twee jaar wordt uitgebreid onderzoek gedaan en worden de nieuwste trends door het TrendTeam vastgesteld.

Verdiep je in de trends