Logo Zoeken
Vakblad C Exclusief voor leden

‘We leren met elkaar tijd te nemen voor verandering’

15 april 2024Bart Bakker

De interne communicatieadviseurs van Rijkswaterstaat zoeken elkaar op in het oog van de storm. Ze coachen, sparren en leren met elkaar. Staan samen bewust stil bij een wereld vol maatschappelijke ontwikkelingen zoals klimaatadaptatie, duurzame mobiliteit en cybersecurity, waar Rijkswaterstaat voor de opgave staat om ruim tienduizend kilometer rij- en waterwegen toekomstproof te maken. Marjan Buruma (strategisch adviseur interne communicatie en verandercommunicatie) en Fleur van den Berg (strategisch adviseur verandercommunicatie) geven bij Rijkswaterstaat handen en voeten aan verandercommunicatie, ontwikkelden een leerwerktraject en geven training aan collega’s. 

Deze kennis is exclusief voor leden en abonnees op vakblad 'C'.

Meer over lid worden

Meer over abonnee worden

Ben je al lid of abonnee? Log in om exclusieve kennis te zien.