Logo Zoeken

Vakblad C

C is een inspirerend magazine over het communicatievak met de laatste trends en actualiteiten, inhoudelijke rapportages, spraakmakende campagnes en diepte-interviews met communicatieprofessionals.

Inspirerend magazine over het communicatievak

C is een full colour uitgave en verschijnt acht keer per jaar, in de maanden januari, februari, april, mei, juli, september, oktober en december. 

Of je nu meer wilt weten over jouw drie (!) breinen of polarisatie: je leest het allemaal in C. Sluit nu een jaarabonnement af en profiteer van €25 korting! Kun je vol leesvoer en een gevulde portemmonee de zomer in. Profiteer hier!

Vakblad-C.jpg

Meer over C

C gratis voor leden

C gratis voor leden

Het lidmaatschap van Logeion is inclusief een abonnement op C. Daarnaast profiteren leden natuurlijk ook van de andere voordelen van het lidmaatschap, zoals flinke korting op bijeenkomsten en toegang tot de ledencommunity, exclusief voor Logeion-leden.

Word lid van Logeion
Los abonnement op C

Los abonnement op C

Een los abonnement op C kost tijdelijk slechts €60 i.p.v. €85 excl. btw per jaar binnen Nederland. Voor de rest van Europa is de abonnementsprijs €105 excl. btw. Je abonnement op C wordt na een jaar automatisch verlengd totdat je opzegt. Opzeggen kan via een e-mail aan info@logeion.nl. Logeion hanteert een opzegtermijn van drie maanden.

Ja ik wil een abonnement
Adverteren in C

Adverteren in C

In C is ook altijd ruimte voor advertenties. Promoot je bedrijf of een interessant congres via het vakblad en bereikt vele communicatieprofessionals. Het is trouwens ook mogelijk om te adverteren op logeion,nl en in de nieuwsbrief Tweeky. Bij interesse kun je mailen naar info@logeion.nl.

Meer weten over adverteren