Logo Zoeken
Vakblad C Exclusief voor leden

Representatie is ontzettend belangrijk

18 maart 2024Michelle de Wit

Vrouwelijke experts in de media: het is nog steeds de uitzondering. Van alle experts die in nieuwsmedia aan het woord komen, is slechts een op de vijf vrouw. Dat wil publiciteitsexpert Janneke van Heugten veranderen. Want media-aandacht kan veel betekenen voor iemands carrière en werkt ook door in de manier waarop wij in stereotypen denken. Daarom verscheen 1 maart het boek Vaker in de Media, zo kom je als vrouwelijke expert in beeld. Het boek staat vol praktische tips en interessante studies voor een sterke profilering in de media, aangevuld met persoonlijke ervaringen van vijftig vrouwelijke experts.

Deze kennis is exclusief voor leden en abonnees op vakblad 'C'.

Meer over lid worden

Meer over abonnee worden

Ben je al lid of abonnee? Log in om exclusieve kennis te zien.