Logo Zoeken
Vakblad C Exclusief voor leden

Als het eerste X-schaap over de dam is …

18 maart 2024Simone Leeuwenkamp

Steeds meer bedrijven en beroemdheden stoppen met X, voorheen Twitter. Ze zijn het zat en durven het platform te verlaten. Spannend, want je raakt wel al je volgers en je bereik daar kwijt. Waarom doen ze dat? Is dit de voorbode van een X-odus? Of durft toch niet iedereen het aan, bij gebrek aan goede alternatieven? C sprak met Steven de Jong van Olifant Media, Claire-Marie Martis vanEcraid en Thomas van Oortmerssen, woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

Deze kennis is exclusief voor leden en abonnees op vakblad 'C'.

Meer over lid worden

Meer over abonnee worden

Ben je al lid of abonnee? Log in om exclusieve kennis te zien.