Logo Zoeken
Vakblad C

Knallen

29 februari 2024Esther Durenkamp

Vijf, vier, drie, twee, een… Het voelt als gisteren dat ik buiten stond, omringd door mijn lieve familie en met sprankelende bubbels in mijn hand. Terwijl de klok twaalf sloeg, knalde het vuurwerk de lucht in om het nieuwe jaar te verwelkomen. Een geweldig moment van proosten op de toekomst en de belofte van iets nieuws.

Foto Esther Durenkamp.jpg

En juist dát moment, het knallen, betekent voor mij meer dan alleen het inluiden van 2024. Het staat symbool voor het potentieel dat voor ons ligt; de jonge generatie die de wereld van communicatie van morgen vormgeeft. Het is het startschot voor een jaar waarin we niet alleen het vuurwerk aanschouwen, maar ook zelf de vonken van verandering laten ontstaan.

Dat brengt mij bij ons, bij Young Logeion. In 2024 gaan we er weer gezamenlijk tegenaan. We gaan niet alleen luisteren naar alle behoeften en wensen, maar er écht mee aan de slag. Voor ons wordt 2024 ‘het jaar van de leden’, die voor ons zo belangrijk zijn. We gaan knallen op professioneel vlak, we gaan nog beter samenwerken en we blijven elkaar inspireren.

Laten we de energie van dat nieuwjaarsmoment vasthouden. Laten we de feestelijke bubbels als een metafoor zien voor de creativiteit die in ons borrelt, klaar om te exploderen in vernieuwende ideeën. Laten we samen dat geluid van knallen versterken, niet alleen op oudejaarsavond, maar dit hele jaar door. Dus trek je feestelijke schoenen aan, hef het glas op wat was én wat nog komen gaat, en laten we samen knallen in 'het jaar van de leden'. Op naar een bruisend en inspirerend 2024!

‘Het is het startschot voor een jaar waarin we zelf de vonken van verandering laten ontstaan’

_________________________________________________________________________________________

Vakblad C

Dit artikel is ook gepubliceerd in C: hét communicatiemagazine van Nederland met de laatste trends en actualiteiten, inhoudelijke rapportages, spraakmakende projecten en diepte-interviews met communicatieprofessionals. Leden van Logeion ontvangen het vakblad acht keer per jaar gratis op de mat, maar ook wanneer je niet aangesloten bent bij de beroepsorganisatie kun jij je abonneren op dit full colour blad vol vakkennis.

Lees meer over C