Logo Zoeken

Impact Logeion-leerstoel Strategische Communicatie in 2023

27 januari 2024De redactie

Afgelopen jaar zijn er opnieuw diverse initiatieven georganiseerd en gefaciliteerd door het Centrum Strategisch Communicatie (CSC). Van (online) bijeenkomsten, het lanceren van whitepapers tot aan het schrijven van columns voor Vakblad C. Graag kijken we samen terug op de impact die de Leerstoel het afgelopen jaar heeft gehad.

csc visuals950x635 b-g.jpg

De bijzonder hoogleraar Strategische Communicatie heeft als taak de Leerstoel binnen Logeion en de universiteit zichtbaar te maken. Binnen Logeion door middel van activiteiten op het vakgebied van communicatie, binnen de universiteit door middel van bijdragen aan onderwijs en onderzoek. Bijgaande infographic geeft een overzicht van de activiteiten in het vijfde jaar van het hoogleraarschap van Christian Burgers.

Inforgraphic_Logeion Leerstoel Strategische Communicatie 2023

Het Centrum Strategische Communicatie
Doelstelling van het Centrum Strategische Communicatie is om de verbinding tussen wetenschap en praktijk te bevorderen. Dit doet het CSC onder meer door het aanjagen/verder brengen van de resultaten van wetenschappelijk onderzoek. Dat betekent dat we je in de gelegenheid stellen om je onderzoek te presenteren aan communicatieprofessionals uit de praktijk. Op de website van het Centrum Strategische Communicatie vind je meer informatie over het platform. Heb je interesse om het CSC en de Logeion-leerstoel te ondersteunen? Download de flyer voor meer informatie of neem contact op met Nanne Castelijns via partnerships@logeion.nl.