Logo Zoeken
Vakblad C Exclusief voor leden

De solitaire reis: Het verhaal van zzp'ers in het communicatievak

19 juni 2024Carola de Vree

In het communicatie- en marketingvak werken veel mensen als zzp’er. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek is 19,3 procent van de bedrijfstak ‘informatie en communicatie’ een eenpitter. De laatste tien jaar is dit aantal gegroeid met 2,3 procent dus steeds meer collega’s kiezen voor het zzp-bestaan. Wie zijn deze collega’s, wat drijft hen en waarom verkiezen zij het ondernemerschap boven loondienst? Een oproep op LinkedIn leverde al snel tientallen reacties op van collega’s die graag hun kennis en ervaring delen.

Deze kennis is exclusief voor leden en abonnees op vakblad 'C'.

Meer over lid worden

Meer over abonnee worden

Ben je al lid of abonnee? Log in om exclusieve kennis te zien.