Logo Zoeken

Werken bij Logeion

Communicatieprofessional

Vind je het leuk om midden in het communicatievak te staan? Logeion biedt jou deze mogelijkheid. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de communicatie naar onze leden en overige stakeholders. We willen de betrokkenheid van onze leden stimuleren en onze bekendheid in de branche verder vergroten. Je werk heeft strategische aspecten, vraagt om planmatig werken evenals coördineren en je kunt je uitleven door zelf content te ontwikkelen voor onze eigen platformen en social media.
Communicatiespecialist intern en digitaal2 950x635.jpg

Stagiair Corporate Design

Heb jij zin om je creatieve brein in te zetten voor het ontwerpen van diverse uitingen voor Logeion? We komen graag in contact met een energieke en creatieve grafisch ontwerper in opleiding. We zoeken een student die graag meedenkt en meepraat over de vormgeving van verschillende projecten. Iemand die de nieuwe trends bijhoudt en weet hoe je een idee omzet naar een passend beeld.
theme-photos-CGpifH3FjOA-unsplash.jpg

Stagiair marketing en communicatie

Logeion is op zoek naar een leuke en leergierige stagiair Communicatie. Wat ga je doen? - teksten schrijven en plaatsen op de website - nieuwsbrief maken - socialemediakanalen bijhouden - meedenken en meewerken aan campagnes , communicatiemiddelen en congressen - optioneel: werken aan een relevant communicatievraagstuk of -onderzoek
Stagiair 950x635.jpg