Logo Zoeken

Wees welkom Partners en Vrienden!

Een samenwerkingsverband van Partners en Vrienden van het Centrum Strategische Communicatie (CSC) maakt de Leerstoel Strategische Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam en wetenschappelijk onderzoek naar (strategische) communicatie vanuit het CSC mogelijk.

Partners en Vrienden van het CSC

De activiteiten van het CSC worden mogelijk gemaakt door Logeion en door de Partners en Vrienden van het CSC. Zij zijn werkzaam bij bedrijven, overheidsorganisaties, communicatieadviesbureaus én onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Partners zijn organisaties die het CSC een warm hart toedragen. Vrienden zijn communicatieprofessionals die op persoonlijke titel het CSC steunen.
Onder Professoren 2019 1340x894.jpg

Kruisbestuiving

In het CSC wordt kennis vanuit het bedrijfsleven, overheid, bureaus én academische instellingen uitgewisseld met als doel het communicatievak verder te brengen. De Partners en Vrienden zijn onderzoekers en docenten en communicatieprofessionals. Ze verkennen elkaars werkterrein, delen kennis en ontwikkelen samen relevante onderzoeksvragen. De verdieping en verrijking die deze ontmoetingen opleveren geven richting aan de verdere professionalisering van het vak communicatie.

Speciaal voor Partners en Vrienden

Samen met onder andere ruim dertig Partners van het Centrum Strategische Communicatie maakt Logeion het CSC mogelijk. Als Partner ondersteun je de activiteiten van het CSC, kom je in contact met de voorhoede van het vak en positioneer je jouw organisatie als koploper in het communicatievak. Bovendien heb je als eerste toegang tot de resultaten van het onderzoek en kun je ook je eigen best practises delen. Tot slot biedt het Partnerschap veel inspiratie in een exclusieve setting, zoals de Onder Professoren-bijeenkomsten. 

Regelmatig treffen de Partners en Vrienden elkaar tijdens een bijzondere bijeenkomst speciaal voor hen: ‘Onder Professoren’. Drie hoogleraren presenteren de nieuwste inzichten uit hun onderzoek en eindigen met een vraag of dilemma, waarover aan tafel wordt gediscussieerd. Deze inspiratiediners vinden plaats op bijzondere plekken zoals een voormalige drukkerij waar nu IDTV+ is gehuisvest of de 25e verdieping van de Rabobank.

Vrienden van het CSC

Vrienden zijn vriend op persoonlijke titel. Ze zijn donateurs die een positie op strategisch niveuau bekleden en als individu bijdragen aan het CSC. Logeion vraagt toonaangevende communicatietoppers om Vriend te worden. Vrienden dragen het vak een warm hart toe, willen de activiteiten van het CSC en de Leerstoel steunen en hebben de intentie om Vriend voor het leven te zijn. Als Vriend kom je in contact met de voorhoede van het vak en krijg je veel inspiratie in een exclusieve setting. Er is ruimte voor maximaal honderd Vrienden en de benadering van Vrienden gebeurt op persoonlijke basis.

Ik vind het erg belangrijk dat wetenschap en praktijk elkaar ontmoeten en vervolgens kennis en ervaringen uitwisselen.

Marc Lamers Wageningen Universiteit

"De aansluiting bij het Centrum Strategisch Communicatie zie ik als een mooie kans om kennis, innovatie en ontwikkelingen breder binnen het vak te delen."

Marieke van Os USG Marcom

Persoonlijk leer ik heel veel van het inspirerende kennisnetwerk rond het Centrum Strategische Communicatie.

Celia Noordegraaf interim communicatiemanager en ambassadeur van het CSC

Brochure Partners van het CSC

Download de brochure

Brochure Vrienden van het CSC

Download de brochure

Brochure voor hogescholen en universiteiten

Download de brochure

Partners van het CSC

Het CSC en de Logeion-leerstoel worden mede mogelijk gemaakt door Partners en Vrienden van het Centrum Strategische Communicatie. Alle Partners van het CSC zijn: