Logo Zoeken

Ondernemersgids

Bekijk bedrijven, bureaus en zzp'ers in de ondernemersgids.

Ook in de ondernemersgids? Meer informatie

Bex*communicatieBex*communicatie

Bex*communicatie versterkt de communicatiekracht van mensen, merken, bedrijven, organisaties en bewegingen. Wij helpen organisaties hun positie te bepalen, issues en spelers in kaart te brengen. Wij ondersteunen bij het ontwikkelen van hun identiteit, strategie en concepten. Wij vergroten de communicatieve impact van hun mensen. Met effectieve, beproefde methodes brengen onze adviseurs, trainers en coaches het communicatief vermogen tot leven. Bex* werkt met de branchegerichte adviesteams. Onze adviseurs, trainers en coaches hebben grote affiniteit met de branche waarvoor zij werken en zijn thuis op het vlak van corporate communicatie, interne communicatie en marketingcommunicatie.

Rechtsvorm:
B.V.
Oprichting:
01-01-1986
Specialisatie:
Bex* kent specialistenteams voor crisismanagement, verandermanagement en issuemanagement. Daarnaast beschikken we over een Mediatrainingscentrum en een Creativiteitscentrum.
Aantal werknemers:
55
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden:
Bex* is mede-oprichter van het internationaal netwerk van communicatieadviesbureaus E.c.c.o., Precom, platform voor bureaus PR en strategische communicatie
Nevenvestigingen:
Amsterdam
E-mail:
rvduijnhoven@bexcommunicatie.nl

Contactinformatie

Bezoekadres:
Bex*communicatie
Piuslaan 70 A
5614 CM EINDHOVEN
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Bex*communicatie
Postbus 4170
5604 ED EINDHOVEN
Telefoon:
040-2945252