Logo Zoeken

Initiatieven van Logeion

Centrum Strategische Communicatie

Centrum Strategische Communicatie

Het Centrum Strategische Communicatie is het platform dat de verbinding tussen de communicatiewetenschap en de communicatiepraktijk aanjaagt, gesteund door Partners en Vrienden.

Verdiep je in het CSC
Beroepsniveauprofielen

Beroepsniveauprofielen

De beroepsniveauprofielen beschrijven het werkveld van de communicatieprofessional in het BNP-model; een model met zes kerntaken en zes niveaus. Onder de zes kerntaken vallen alle werkzaamheden van een communicatieprofessional.

Meer weten over de BNP
Communicatietrends

Communicatietrends

Om de twee à drie jaar formuleert het TrendTeam van Logeion nieuwe communicatietrends. De trends zijn waardevol voor de ontwikkeling van het vak en een vertrekpunt voor strategieën van communicatieafdelingen.

Ontdek de nieuwste trends
Young Logeion

Young Logeion

Jonge professionals tot 30 jaar en studenten hebben hun eigen community binnen Logeion: Young Logeion. Ze organiseren bijeenkomsten, maken podcasts, organiseren de College Tour en nog veel meer.

Sluit je aan bij Young Logeion
Galjaardprijs

Galjaardprijs

De Galjaardprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een initiatief op het gebied van publieke communicatie. Initiatieven met een maatschappelijke bijdrage vanuit alle organisaties en instanties worden uitgenodigd om hun project in te zenden.

De prijs en winnaars
Ondernemersgids

Ondernemersgids

Bedrijven en ondernemers presenteren zichzelf in de online ondernemersgids.

Maak kennis met de ondernemers
Nationaal vakcongres C-day

Nationaal vakcongres C-day

Ieder jaar organiseert Logeion in de maand juni C-day, het grootste Europese communicatie-vakevent. Hier draait alles om het vak communicatie. Mis het niet!

C-day: dag vol inspiratie
Nationaal congres publieke communicatie: PubCom

Nationaal congres publieke communicatie: PubCom

PubCom is een jaarlijks congres voor communicatieprofessionals die werken in het publieke domein. Hier wordt ook de Galjaardprijs uitgereikt.

Direct naar PubCom
Vakblad C

Vakblad C

C is een inspirerend magazine over het communicatievak met de laatste trends en actualiteiten, inhoudelijke rapportages en diepte-interviews.

Bekijk de magazines
The Peer Review

The Peer Review

In samenwerking met idtv+ maakt Logeion een videoserie: The Peer Review. In de serie gaan communicatieprofessionals aan de hand van relevante thema’s in gesprek over het communicatievak.

Bekijk alle video's
Logeionline

Logeionline

Logeionline is de online community van Logeion. Hier maak je contact met andere Logeion-leden in communities, kun je aan de slag in CommunicatieLabs (CommLabs) en kun je als je actief lid in een commissie of ledengroep bent online samenwerken.

Online met Logeionline