Logo Zoeken
CommLabs

CommLabs

Een CommLab is een tijdelijke organisatievorm, gefaciliteerd door Logeion, waarin een groep vakgenoten aan de slag gaat met een vakinhoudelijk vraagstuk, dilemma of issue.

Aan de slag
Podcasts

Podcasts

OnlyHuman en Logeion komen in 2023 met comm.Talk. Een serie van vijf podcasts. Centraal staan communicatievraagstukken, interessante sprekers en boeiende discussies.

Ga naar podcasts
Leerstoel

Leerstoel

De leerstoel Strategische Communicatie wordt bekleed door Christian Burgers. Doel is een inspirerende uitwisseling en productieve wisselwerking tussen de academische wereld en de beroepswereld.

Meer over de leerstoel
Boekrecensies

Boekrecensies

In C publiceert Logeion recensies van pas verschenen communicatieboeken. Deze kun je ook op de website lezen, tussen andere relevante kennisberichten.

Lezenswaardige boeken
Vacaturebank

Vacaturebank

Zowel bedrijven, overheid als werving- en selectiebureaus delen dagelijks nieuwe vacatures via de website van Logeion. Zoek en vind de baan die bij je past.

Vind je droombaan
Actieve leden

Actieve leden

Logeion heeft altijd genoeg leuke taken voor leden die graag actief willen worden. Door actief te worden bouw je je netwerk uit en doe je nieuwe vaardigheden op.

Word ook actief
Centrum Strategische Communicatie

Centrum Strategische Communicatie

Het Centrum Strategische Communicatie jaagt de verbinding tussen de communicatiewetenschap en de communicatiepraktijk aan, gesteund door Partners en Vrienden.

Verdiep je in het CSC
Beroepsniveauprofielen

Beroepsniveauprofielen

Als je wilt weten waar je staat in het communicatievak, dan is de beroepsniveauprofielen-scan een gedegen en actueel instrument om dat in kaart te brengen.

Meer weten over de BNP
Communicatietrends

Communicatietrends

Elke twee jaar jaar formuleert het TrendTeam van Logeion nieuwe communicatietrends. De trends zijn waardevol voor de ontwikkeling van het vak en een vertrekpunt voor strategieën.

Ontdek de nieuwste trends
Young Logeion

Young Logeion

Jonge professionals tot 30 jaar hebben hun eigen community binnen Logeion: Young Logeion: Een bruisende club die al tien jaar bestaat.

Sluit je aan bij Young Logeion
Galjaardprijs

Galjaardprijs

De Galjaardprijs wordt ieder jaar tijdens het PubCom-congres uitgereikt aan een initiatief op het gebied van publieke communicatie.

Lees meer over de prijs
Ondernemersgids

Ondernemersgids

Bedrijven en ondernemers presenteren zichzelf in de online ondernemersgids. Neem een kijkje en maak kennis met de ondernemers.

Maak kennis
Nationaal vakcongres C-day

Nationaal vakcongres C-day

Ieder jaar organiseert Logeion in de maand juni C-day, het grootste Europese communicatie-vakevent. Hier draait alles om het vak communicatie. Mis het niet!

C-day: dag vol inspiratie
Nationaal congres publieke communicatie: PubCom

Nationaal congres publieke communicatie: PubCom

PubCom is een jaarlijks congres voor communicatieprofessionals die werken in het publieke domein.

Direct naar PubCom
Vakblad C

Vakblad C

C is een inspirerend magazine over het communicatievak met de laatste trends en actualiteiten, inhoudelijke rapportages en diepte-interviews.

Bekijk de magazines
Logeion LinkedIn Group

Logeion LinkedIn Group

In de LinkedIn Group van Logeion voer je boeiende discussies over het communicatievak. Iedereen kan lid worden van deze groep, ook niet-leden.

Praat ook mee
Logeionline

Logeionline

Logeionline is de online community van Logeion. Online contact maken en samenwerken met andere Logeion-leden in communities of aan de slag in CommLabs.

Online met Logeionline
Vakgroepen

Vakgroepen

Wil jij samen met andere vakgenoten werken aan een vraagstuk of specialisme binnen het communicatievak? Sluit je dan aan bij één van Logeion's vakgroepen en ga samen aan de slag!

Check alle vakgroepen