Logo Zoeken

Young Logeion Buddyprogramma

Logo-buddy-Young-LogeionWil jij sparren met een vakgenoot over een bepaald onderwerp? Heb je behoefte aan carrièreadvies van iemand die jou is voorgegaan? Worstel je met een ingewikkeld vraagstuk? Geef je dan op voor het buddyprogramma van Young Logeion. Het buddyprogramma geeft jou de kans om met een vakgenoot in gesprek te gaan. Hartstikke leuk, en bovenal erg behulpzaam. Durf jij het aan?

Let op: de aanmeldformulieren krijgen op dit moment een update. Ben je op zoek naar een buddy of wil je je aanmelden als senior? Mail dan naar young@logeion.nl. We nemen dan z.s.m. contact met je op.

Ja, ik ben op zoek naar een buddy!

Het buddyprogramma is bedoeld voor leden van Young Logeion: communicatieprofessionals tot en met 30 jaar. Bij je aanmelding kun je aangeven waar jij precies naar op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld sparren over een bepaald onderwerp of vraagstuk of ben je meer op zoek naar een mentor of coach? Welke wensen heb je wat betreft de werkervaring van je buddy? Ook is het mogelijk om aan te geven of je voorkeur hebt voor een specifieke sector.

Meld je direct aan voor het buddyprogramma, mail naar: young@logeion.nl.

Ik wil me aanmelden als senior

We zijn hard op zoek naar seniors die het leuk vinden om gematcht te worden aan een jonge communicatieprofessional. Als senior professional is dit de kans om je coachingskwaliteiten te verbeteren en het communicatievak door de ogen van de nieuwe generatie te beleven. 

Meld je direct aan als senior-buddy voor het buddyprogramma, mail naar: young@logeion.nl.

Hoe werkt het buddyprogramma?

Na je aanmelding krijg je bericht van ons. Misschien hebben we gelijk al een goede match, maar het kan ook zijn dat we voor je op zoek gaan naar een match. Als je van ons te horen krijgt dat we een buddy voor je hebben gevonden, ontvang je de contactgegevens van de ander en een informatiepakket. Jullie maken zelf een kennismakingsafspraak en de vervolgafspraken. Uiteraard horen we graag hoe jouw buddyprogramma is verlopen. Daarom vragen we je na een aantal maanden om een evaluatie.

Deelname aan het buddyprogramma is gratis en exclusief voor leden van Young Logeion. Ben je nog geen lid van (Young) Logeion en ben je jonger dan 30 jaar? Word dan snel lid! 

Over Young Logeion

Young Logeion is hét platform voor communicatieprofessionals onder de 30 jaar, zowel voor studenten als werkenden. We hebben een groot en divers ledenbestand. Onze leden zijn werkzaam bij verschillende sectoren en hebben uiteenlopende specialismen. We zijn onderdeel van Logeion, de beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals met ruim 4.000 leden. Dit geeft ons de mogelijkheid om juniors en seniors te verbinden binnen het communicatievak.