Logo Zoeken

Hi buddy!

In het buddyprogramma vind je een buddy in het communicatievak om specifiek aan een vraagstuk te werken, ervaringen te delen of juist eens buiten je eigen werkveld te kijken.

Hoe werkt het?

Je meld je aan met het formulier. Daarna ontvang je na de inschrijfperiode een bericht over jouw match. Gedurende 14 weken ga je aan de slag met je buddy aan de hand van een stappenplan. Maar: jullie zijn vrij om te bepalen hoe jullie het proces vormgeven. Als het bevalt, kunnen jullie natuurlijk ook na de geplande periode met elkaar blijven 'buddy'en! In het najaar start een nieuwe ronde van het buddyprogramma.

Aanmelden
Het buddyprogramma YL 950x635.jpg

Gratis en exclusief voor leden

Deelname aan het buddyprogramma is helemaal gratis en exclusief voor leden van (Young) Logeion. Nog geen lid van (Young) Logeion? Geen zorgen, je kunt je eenvoudig aansluiten en meteen profiteren van alle voordelen van ons netwerk.

Lid worden

Over Young Logeion

Young Logeion is hét platform voor communicatie-professionals onder de 30 jaar. Onze leden zijn werkzaam in verschillende sectoren en specialismen. We zijn onderdeel van Logeion, de beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals met ruim 4.500 leden. Dit geeft ons de mogelijkheid om juniors en seniors te verbinnen het communicatievak.

Meer over Young Logeion
Studiereis YL Londen 2022.jpg