Logo Zoeken

Over de BNP-scan

De BNP-scan bestaat al meer dan 15 jaar en is door de jaren heen met regelmaat geüpdate. Hieronder lees je meer over het instrument zelf én krijg je antwoord op veelgestelde vragen.

laatstepoging bep.jpg

Niet alleen veranderingen in de maatschappij en in organisaties, maar ook technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Om hier goed op in te kunnen spelen, is het van belang om als communicatieprofessional in ontwikkeling te blijven. De BNP helpt hierbij en dient als houvast en kompas tijdens jouw professionalisering. Het instrument bestaat uit vier verschillende scans, namelijk: een zelfscan, 360 gradenfeedback, een GAP-analyse en een teamscan. Zo weet je precies waar jij (samen met jouw collega's) in het werkveld staat.

Knipsel BNP incl ballen (goed)

Wanneer je de scans hebt uitgevoerd, zie je direct op welk niveau jij je bevindt van de 6 verschillende kerntaken. Op basis van deze uitkomsten, de behoeften van de organisatie én jouw persoonlijke ambitie kun je vervolgens gemakkelijk aan de slag met een passend professionaliseringsplan. Zo ben en blijf je verzekerd van een sterke positie als communicatieprofessional.

Achtergrondinformatie BNP

FAQ's BNP

Praktische informatie

Scores

Over de teamscan

Opleidingen

Staat je vraag en antwoord er niet bij of wil je nog meer achtergrondinformatie? Neem dan contact op met het bureau. Je kunt Logeion bereiken door te bellen naar 070 - 346 7049 of door een e-mail te sturen naar: info@logeion.nl