Logo Zoeken
Vakimpuls Nijmegen

AI & Communicatie

woensdag 14 juni 2023 van 15:30 uur tot 18:30 uur

Locatie

ExperienceCenter, RadboudUMC
Geert Grooteplein Noord 15
6525 EZ Nijmegen
AI CKN.jpg

Is ChatGPT een gamechanger in het communicatie vak? Welke kansen biedt ChatGPT, welke risico’s en ethische kwesties kleven eraan en wat betekent het voor ons vak als communicatieprofessional? 

ChatGPT is hot en misschien wel de meest indrukwekkende AI-tool van dit moment. Het is een slimme chatbot die in heel natuurlijke taal met je kan praten en allerlei complexe opdrachten kan uitvoeren. In deze bijeenkomst hoor je meer over deze spannende nieuwe technologie. Je hoort wat ChatGPT is en hoe het in te zetten in het communicatiedomein.

Sprekers:

  • Anco Peeters
    Docent Artificiële intelligentie Radboud Universiteit
    AI docent Anco Peeters neemt ons mee in de wereld van Chat GTP, het innovatieve taalmodel van OpenAI die de manier waarop we communiceren en informatie delen verandert. Wat is het precies en wat kan het? Wat voor voordelen levert dit ons op? Zijn er ook risico’s en zo ja, welke dan?
  • Sjoerd de Kreij
    Eigenaar Schrijven.ai
    De potentiële implicaties van deze technologie zijn verstrekkend. Ondernemer Sjoerd de Kreij zal met ons de implicaties van ChatGPT op het communicatie vak bespreken en ons laten zien hoe we het in ons voordeel kunnen gebruiken.

Journalist Nienke Beintema is onze moderator en draagt mede zorg voor een extra inhoudelijke sessie vol interactie met elkaar.

Dit programma wordt georganiseerd door Communicatiekring Nijmegen i.s.m. Logeion. Voor deze bijeenkomst kun je geen waardebon gebruiken.

Over de sprekers

Anco Peeters.jpg

Anco Peeters

Anco Peeters is docent Artificiële intelligentie aan de Radboud Universiteit. Hij richt zich op de ethiek van kunstmatige intelligentie (AI), de aard van ons geheugen, het gebruiken van geheugentechnieken, en het begrijpen van onze geest. Ook is hij geïnteresseerd in de rol van geslacht en sekse in AI en robotica.
Nienke Beintema.jpg

Nienke Beintema

Nienke Beintema is journalist en schrijft onder meer voor NRC Handelsblad, de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en een aantal universiteiten. Ze is van huis uit bioloog, maar schrijft net zo gemakkelijk over operatierobots, vloeistofstromingen, anti-pestprogramma’s en spijkerschrift.
sjoerd de kreij.jpg

Sjoerd de Kreij

Sjoerd de Kreij is Founder & CEO @Typetone (voorheen Schrijven.ai). Hij ontwikkelde met Schrijven.ai de eerste Nederlandstalige tekst-assistent gebaseerd op kunstmatige intelligentie. Hij heeft onder andere bij Coolblue, DEGIRO, Bynder en DPG Media gewerkt. Vooral op het vlak van data, personalisatie en analytics.

ExperienceCenter, RadboudUMC

Geert Grooteplein Noord 15
6525 EZ NIJMEGEN
Bekijk op Google Maps

Het ExperienceCenter van het RadboudUMC is een ontmoetingsplek om te leren, te innoveren, en te verbinden. Een plek voor inspiratie, voor samenkomen, voor synergie.

Prijzen

Niet-Leden
€ 120,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 60,00
Young Logeion: € 30,00
Niet-leden: € 120,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 31 mei 2023. Een waardebon inleveren voor deze samenwerkingsbijeenkomst kan niet.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.