Logo Zoeken
Logeion

Kennis maak je samen! - Programmering 2022

11 januari 2022De redactie

Start 2022 met het investeren in jouw professionele groei. Komend jaar kan je je professionele hart weer ophalen bij Logeion. Of het nu straks weer fysieke bijeenkomsten zijn of dat het accent op online kennissessies zal liggen is ondergeschikt: kennis moet stromen! Twee bijzondere data kun je alvast noteren: C-Day22 gaat plaatsvinden op 23 juni en PubCom22 op 1 november. Beide events in Spant! in Bussum.

programmering-2022.jpg

Naast deze highlights staan er al veel bijeenkomsten online waar je je voor kunt aanmelden. Wat denk je van de eerste sessie van de reeks Crisisdialogen van de vakgroep Crisiscommunicatie & Issuemanagement met als case Tata Steel (27 januari)? Of een kennissessie over Diversiteit & Inclusie met Huib Koeleman en Marisca Kensenhuis (7 februari)? Of een online College over Klimaatcommunicatie (8 februari). Hou vooral in 2022 de agenda van de vereniging in de gaten zodat je zeker weet dat je niets mist! www.logeion.nl/agenda