Logo Zoeken
Logeion

Even voorstellen: Kirsten Bos is officemanager bij Logeion

10 juli 2024De redactie

Voor alle zaken en vragen over Logeion kun je terecht bij het verenigingsbureau. Daarom stellen we (nieuwe) medewerkers graag aan je voor. Sinds juni is het bureau een officemanager rijker: Kirsten Bos. Voordat Kirsten het kantoor van Logeion binnenstapte wist ze van aanpakken in het horecaleven. Wij zijn benieuwd hoe ze van plan is om bij Logeion te knallen en wat haar eerste indruk is van dé communicatieprofessional.

Kirsten.jpg

Je was een echte horecatijger, maar maakt nu bij Logeion de stap naar het kantoorleven. Hoe bevalt dit?
"Wat ik zo leuk vond aan het horecamanagement is dat ik alles zelf moest regelen maar ook moest uitvoeren. Helaas word ook ik een dagje ouder (31 😉) en merkte ik aan mijzelf dat het lichamelijke werk mij teveel werd en ik het regelen eigenlijk veel leuker vond dan het uitvoeren. Om die reden ben ik op zoek gegaan naar een baan als officemanager; wel het regelen maar niet meer de lichamelijke inspanning."

Wat ga je bij Logeion precies doen?
"Ik ben aangenomen als officemanager. Maar wat ik nu precies doe; eigenlijk van alles. Zo ondersteun ik het programmateam bij het organiseren van de Logeion-bijeenkomsten, woon ik deze bijeenkomsten bij, help ik met de financiële administratie maar zal je mij ook aan de telefoon krijgen als je het verenigingsbureau belt."

Wat is je eerste indruk van het communicatievak?
"In de horeca is het een gegeven dat mensen niet goed lezen en luisteren. Ik hoopte stiekem dat het in het communicatievak wat beter gesteld zou zijn met dat lezen en luisteren. Nu blijkt dat dit gewoon iets menselijks is."

Hoe laad jij je batterij aan het einde van een werkdag en werkweek weer op?
"Ik ben een ontzettend sociaal mens. Ik houd ervan om mensen om mij heen te hebben, lekker te kletsen en het liefst met een glaasje wijn en een heerlijke maaltijd. Als het lekker weer is, ga ik graag naar buiten. Lekker wandelen of naar het strand waar ik tien minuten vandaan woon. Maar na werk thuiskomen en lekker met mijn vriend en kat Milo op de bank ploffen is natuurlijk ook heel fijn."