Logo Zoeken

Kennis intro

Daarom doen ze dat_950x635.jpg

Recensie: Daarom doen ze dat

25 september 2023Peter van den Besselaar
Kijk voorbij gedrag en begrijp waarom mensen doen wat ze doen. Dat is de belangrijkste boodschap van ontwikkelpsycholoog Danny Mullenders.
Boekrecensie Lees meer over "Recensie: Daarom doen ze dat"
Destructieve Dynamieken cover.png

Recensie: Destructieve dynamieken

21 september 2023Marjan Engelen
Voor de zesde editie van C waagde Marjan Engelen zich aan het boek 'Destructieve dynamieken' van Hans van Dijk en Stefan Cloudt. Nieuwsgierig of dit boek een plekje in jouw boekenkast verdient? Marjan…
Boekrecensie Lees meer over "Recensie: Destructieve dynamieken"
PubCom.jpg

‘Stil eens… Luister!’

20 september 2023Cor Vos
Steeds meer mensen voelen zich niet gehoord of gezien door de (semi-)overheid. PubCom23, het Nationaal Congres Publieke Communicatie, staat daarom in het teken van luisteren. Hoe kan publieke…
Interview Lees meer over "‘Stil eens… Luister!’"

Meer kennis

De C van Communicatie

De C van Communicatie

Vakblad C biedt interessante, verdiepende artikelen over onderwerpen in de volle breedte van het communicatievak en daarbuiten. C biedt inspiratie en wordt gemaakt voor en door Logeion-leden.

Blader door eerdere edities
Waar sta jij in het communicatievak?

Waar sta jij in het communicatievak?

Als je wilt weten waar je staat in het vak, dan is het BNP-model een prima instrument om dat voor jezelf in kaart te brengen. Het is als het ware een ijkpunt van je huidige vaardigheden.

Ontdek je beroepsniveauprofiel
Trends van Logeion

Trends van Logeion

2022-2023

Om de paar jaar formuleert het TrendTeam van Logeion nieuwe communicatietrends. De trends zijn waardevol voor de ontwikkeling van het vak en een vertrekpunt voor strategieën en plannen van communicatieafdelingen.

Verdiep je in de trends
Centrum Strategische Communicatie

Centrum Strategische Communicatie

Praktijk en wetenschap groeien naar elkaar toe met het Centrum Strategische Communicatie (CSC), dat de verbinding tussen communicatiewetenschap en communicatiepraktijk aanjaagt.

Lees meer over het CSC
Boekrecensies

Boekrecensies

Er wordt veel geschreven voor en door communicatieprofessionals. De nieuwe boeken over het vak en over aanverwante disciplines worden besproken door vaste recensenten van vakblad C. De recensies worden gepubliceerd in vakblad C en op de website.

Check de nieuwste recensies
Logeionline

Logeionline

Als lid krijg je exclusief toegang tot Logeionline: het online ledenplatform voor communicatieprofessionals. Hier kun je samenwerken, sparren en netwerken met andere leden.

Log in bij Logeionline
Vakgroepen

Vakgroepen

Wil jij samen met andere vakgenoten werken aan een vraagstuk of specialisme binnen het communicatievak? Sluit je dan aan bij één van Logeion's vakgroepen en ga samen aan de slag!

Sluit je aan bij een vakgroep
CommLabs

CommLabs

Wil jij jouw tanden graag met collega-vakgenoten in een vakinhoudelijk vraagstuk, dilemma of issue zetten? Dan is de door Logeion georganiseerde tijdelijke organisatievorm, het CommLab, echt wat voor jou!

Meer over CommLab
Young Logeion

Young Logeion

Young Logeion is dé plek waar jongprofessionals tot 30 jaar elkaar ontmoeten en inspireren. Als lid van Young Logeion leer je andere vakgenoten kennen en blijf je op de hoogte van trends en ontwikkelingen binnen het vak.

Sluit je aan bij Young Logeion