Logo Zoeken

Kennis intro

Foto Esther Durenkamp.jpg

Knallen

29 februari 2024Esther Durenkamp
Vijf, vier, drie, twee, een… Het voelt als gisteren dat ik buiten stond, omringd door mijn lieve familie en met sprankelende bubbels in mijn hand. Terwijl de klok twaalf sloeg, knalde het…
Vakblad C Lees meer over "Knallen"
Radio-youngprofessional-c

Radio als tweerichtingsverkeer

29 februari 2024Damian Peek
Joshua van Meuwen (23) is al sinds zijn jeugd gek van radio. Op zijn vijftiende begon hij bij RTW FM, de lokale omroep van Waddinxveen. Door af en toe brutaal te zijn en zijn dromen na te jagen heeft…
Vakblad C Lees meer over "Radio als tweerichtingsverkeer"
01-burgers-christian-hoogleraar-fgw-foto.gillissen0gmail.com-img_5474.jpg

Suikertaks

28 februari 2024Christian Burgers
Veel wetswijzigingen gaan traditioneel in op 1 januari. Een van de grote veranderingen van 2024 is de introductie van een suikertaks op frisdranken. Deze houdt in dat er een extra belasting…
Vakblad C Lees meer over "Suikertaks"

Meer kennis

De C van Communicatie

De C van Communicatie

Vakblad C biedt interessante, verdiepende artikelen over onderwerpen in de volle breedte van het communicatievak en daarbuiten. C biedt inspiratie en wordt gemaakt voor en door Logeion-leden.

Blader door eerdere edities
Waar sta jij in het communicatievak?

Waar sta jij in het communicatievak?

Als je wilt weten waar je staat in het vak, dan is het BNP-model een prima instrument om dat voor jezelf in kaart te brengen. Het is als het ware een ijkpunt van je huidige vaardigheden.

Ontdek je beroepsniveauprofiel
Trends van Logeion

Trends van Logeion

2022-2023

Om de paar jaar formuleert het TrendTeam van Logeion nieuwe communicatietrends. De trends zijn waardevol voor de ontwikkeling van het vak en een vertrekpunt voor strategieën en plannen van communicatieafdelingen.

Verdiep je in de trends
Centrum Strategische Communicatie

Centrum Strategische Communicatie

Praktijk en wetenschap groeien naar elkaar toe met het Centrum Strategische Communicatie (CSC), dat de verbinding tussen communicatiewetenschap en communicatiepraktijk aanjaagt.

Lees meer over het CSC
Boekrecensies

Boekrecensies

Er wordt veel geschreven voor en door communicatieprofessionals. De nieuwe boeken over het vak en over aanverwante disciplines worden besproken door vaste recensenten van vakblad C. De recensies worden gepubliceerd in vakblad C en op de website.

Check de nieuwste recensies
Logeionline

Logeionline

Als lid krijg je exclusief toegang tot Logeionline: het online ledenplatform voor communicatieprofessionals. Hier kun je samenwerken, sparren en netwerken met andere leden.

Log in bij Logeionline
Vakgroepen

Vakgroepen

Wil jij samen met andere vakgenoten werken aan een vraagstuk of specialisme binnen het communicatievak? Sluit je dan aan bij één van Logeion's vakgroepen en ga samen aan de slag!

Sluit je aan bij een vakgroep
CommLabs

CommLabs

Wil jij jouw tanden graag met collega-vakgenoten in een vakinhoudelijk vraagstuk, dilemma of issue zetten? Dan is de door Logeion georganiseerde tijdelijke organisatievorm, het CommLab, echt wat voor jou!

Meer over CommLab
Young Logeion

Young Logeion

Young Logeion is dé plek waar jongprofessionals tot 30 jaar elkaar ontmoeten en inspireren. Als lid van Young Logeion leer je andere vakgenoten kennen en blijf je op de hoogte van trends en ontwikkelingen binnen het vak.

Sluit je aan bij Young Logeion