Logo Zoeken

Actieve leden

Logeion is geregeld op zoek naar leden die een actieve rol willen spelen. Door actief te worden bouw je je netwerk uit en doe je nieuwe vaardigheden op. Deze functies staan alleen open voor Logeion-leden. Interesse? Stuur een mail naar info@logeion.nl.

Wil jij actief bijdragen? 

Sponsormanager Young Logeion

Young Logeion zoekt een energieke sponsormanager. Iemand die makkelijk professioneel contact legt met externe partijen. Omdat dit een relatief nieuwe functie binnen het bestuur is, heb je veel ruimte om je eigen draai aan de invulling te geven. Reageren kan via young@logeion.nl.

YL - Borrel (header website 950x635).png

CommLab: met vakgenoten aan de slag

Een CommLab is een tijdelijke organisatievorm waarin een groep vakgenoten aan de slag gaat met een vakinhoudelijk vraagstuk met na zes maanden een concreet resultaat als opbrengst. Centrale gedachte: wat geeft er nu meer professionele energie dan met collega-vakgenoten de tanden zetten in een vakinhoudelijk vraagstuk, dilemma of issue?

Commlab-6-2022.jpg

Gastvrouwen en gastheren

Als gastvrouw of gastheer ontvang je de spreker(s) en de bezoekers van een bijeenkomst. Afhankelijk van de omvang van de bijeenkomst doe je dit alleen of met z'n tweeën. Je geeft bezoekers een badge en beantwoord praktische vragen. Je kent het wel: het zijn de vragen die je zelf hebt als je ergens binnenkomt. Mail naar info@logeion.nl als je gastheer of -vrouw wilt worden.

Commlab-8-2022.jpg

Redactieleden

Heb je een vlotte pen en interesse in de ontwikkelingen van het vak? Logeion zoekt altijd goede schrijvers voor vakblad C én voor nieuws en blogs op de website. Aarzel niet en doe mee. Mail naar: info@logeion.nl.

Vakblad-C.jpg

Grijze achtergrond website