Logo Zoeken

Actieve leden

Logeion is geregeld op zoek naar leden die een actieve rol willen spelen in een redactie, vakgroep of commissie. Door actief te worden bouw je je netwerk uit en doe je nieuwe vaardigheden op. Deze functies staan alleen open voor Logeion-leden. Interesse? Stuur een mail naar info@logeion.nl.

Wil jij actief bijdragen? 

Organisatie Young Logeion studiereis

Na een succesvolle studiereis naar Londen afgelopen juli kan een vervolg niet uitblijven. In 2023 wil Young Logeion opnieuw met een groep reislustige jonge communicatieprofessionals haar grenzen verleggen en is daarom op zoek naar enthousiaste leden die deze reis willen organiseren. Samen met andere young professionals zorg je ervoor dat er reisdata en een bestemming worden gekozen en ben je verantwoordelijk voor een inhoudelijk inspirerend programma. Lijkt het jou leuk om deze studiereis te helpen organiseren of heb je vragen hierover? Laat het weten via young@logeion.nl.
Young Logeion studiereis logo.jpg

CommLab: met vakgenoten aan de slag

Een CommLab is een tijdelijke organisatievorm waarin een groep vakgenoten aan de slag gaat met een vakinhoudelijk vraagstuk met na zes maanden een concreet resultaat als opbrengst. Centrale gedachte: wat geeft er nu meer professionele energie dan met collega-vakgenoten de tanden zetten in een vakinhoudelijk vraagstuk, dilemma of issue? En daarmee ook nog eens het vak, onszelf en organisaties waar we voor werken verder helpen? Bekijk alle CommLabs op www.logeionline.nl.
Commlab-6-2022.jpg

Gastvrouwen en gastheren

Logeion organiseert steeds meer bijeenkomsten door het hele land en kan daar wel hulp bij gebruiken. Als gastvrouw of gastheer ontvang je de spreker(s) en de bezoekers van een bijeenkomst. Afhankelijk van de omvang van de bijeenkomst doe je dit alleen of met z'n twee├źn. Je geeft bezoekers een badge en beantwoord praktische vragen. Je kent het wel: het zijn de vragen die je zelf hebt als je ergens binnenkomt. Mail naar info@logeion.nl als je gastheer of -vrouw wilt worden.
Commlab-8-2022.jpg

(Online) redactieleden

Ben je iemand met een vlotte pen en met grote interesse in de ontwikkelingen van het vak? Weet jij als een echte netwerker wie een interessant verhaal te vertellen heeft en vind je het leuk om dit idee op poten te zetten? Heb jij een vlotte pen en wil je interessante artikelen of blogs schrijven voor vakblad C of de website? Word actief binnen de vereniging en word actief lid bij de (online) redactie door te mailen naar info@logeion.nl.
Vakblad-C.jpg