Logo Zoeken

Samen aan de slag!

Het communicatievak een stukje mooier maken én tegelijkertijd je ervaring uitbreiden en netwerk laten groeien. De ideale combinatie wat ons betreft! Ga jij samen met vakgenoten aan de slag?

Aanmelden

Veel van de mooie initiatieven van Logeion - zoals de Communicatietrends, vakblad 'C' of Young Logeion - zouden niet bestaan zonder de enthousiaste communicatieprofessionals die zich hiervoor inzetten. Logeion is geregeld op zoek naar leden die een actieve rol willen spelen. Door actief te worden bouw je je netwerk uit en doe je nieuwe vaardigheden op. Lijkt jou het leuk om samen met anderen aan de slag te gaan? Ontdek de mogelijkheden!

Ga jij aan de slag als...

BNP Commissielid

Wil jij graag bijdragen aan de ontwikkeling van de beroepsniveauprofielen (BNP)? Dan is dit jouw kans! De huidige BNP-commissie is op zoek naar enkele vakgenoten die mee willen doen in deze kennis-, ontwikkel en klankbordgroep.

Lees meer en meld je aan als kandidaat

Personal growth

Word samenwerkingsstrateeg van Young Logeion

Het Young Logeion bestuur heeft een onmisbare positie te vervullen en is op zoek naar een verbinder die aan de slag wil als samenwerkingsstrateeg. In deze bestuursfunctie ben je dé brug tussen de samenwerkingspartners en Young Logeion en onderzoek je wat we gezamenlijk kunnen betekenen voor YL-leden. Ben je nieuwsgierig naar de vacature of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar young@logeion.nl of benader één van de bestuursleden via LinkedIn. Zij vertellen je graag meer. 

Young Logeion Bestuur lachend sept. 2023 1340x894.jpg

Redactielid

Heb je een vlotte pen en interesse in de ontwikkelingen van het vak? Logeion zoekt altijd goede schrijvers voor vakblad C én voor nieuws en blogs op de website. Aarzel niet en doe mee. Mail naar: info@logeion.nl.

Vakblad-C.jpg

Grijze achtergrond website

CommLab: met vakgenoten aan de slag

Een CommLab is een tijdelijke organisatievorm waarin een groep vakgenoten aan de slag gaat met een vakinhoudelijk vraagstuk met na zes maanden een concreet resultaat als opbrengst. Centrale gedachte: wat geeft er nu meer professionele energie dan met collega-vakgenoten de tanden zetten in een vakinhoudelijk vraagstuk, dilemma of issue?

Commlab-6-2022.jpg

Grijze achtergrond website