Over Crisisdialogen - Tata Steel

Crisisdialogen - Tata Steel

Dit webinar maakt deel uit van een nieuwe reeks webinars van de Logeion vakgroep Crisiscommunicatie en Issuemanagement, de zogeheten Crisisdialogen. In de Crisisdialogen blikken we met hoofdpersonen terug op recente crises en issues. Wat kunnen we leren van de manier waarop zij met de crisis zijn omgegaan, kunnen ze een soortgelijke crisis in de toekomst voorkomen en hoe organiseren zij hun issuemanagement?

In de afgelopen jaren lag Tata Steel onder grote maatschappelijke druk. Een kritisch RIVM rapport dat in september 2021 in ging op de gezondheidsrisico's voor omwonenden van de staalfabriek in IJmuiden lijkt in de publieke opinie een game changer te zijn geweest voor de gewijzigde duurzaamheidsroute/ vergroening. In een gedurfde paginagrote advertentie reageerde directievoorzitter Hans van den Berg met de belofte dat het staalconcern op korte termijn vaart zou maken met vergroening.

Ingrid de Caluwé is manager Public Affairs bij Tata Steel Nederland. Met haar blikken we terug op een roerige periode waarin alles onder een vergrootglas lag. Wat waren de dilemma´s waar zij met haar collega´s intern voor stond? Welke keuzes zijn gemaakt en waren er alternatieven? Wat zijn haar lessen voor crisis communicatie en issue management anno 2022?

Vanuit de vakgroep leiden Wouter Jong en Sybrig van Keep het gesprek, waarbij uiteraard ook ruimte is voor vragen van deelnemers.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 35,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 17,50
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 19 januari 2022. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen