Logeionline

LogeionlineLogeionline is het online ledenplatform exclusief voor Logeion-leden. Je vindt Logeionline op: www.logeionline.nl

Op het ledenplatform kun je: Logeion-leden vinden, vragen stellen aan andere communicatieprofessionals, ideeën opperen en deze met behulp van anderen uitwerken, initiatieven, groepen of projecten starten, informatie en kennis halen en delen, exclusieve content voor leden vinden en samenwerken.

Over Logeionline
Eind 2017 gaven Logeion-leden aan dat ze een online plek misten waar leden met elkaar kunnen netwerken, kennisdelen en samenwerken. Logeion is aan de slag gegaan om dit te realiseren samen met Mett, het bedrijf dat het platform heeft ontwikkeld en technisch ondersteunt. Logeionline is eind 2018 gebouwd en gelanceerd. Het doel van Logeionline is een online plek creëren waar Logeion-leden:

  • informatie, kennis en exclusieve content kunnen halen en delen;
  • elkaar vinden en met elkaar in contact komen, zodat ze online kunnen netwerken en elkaar (verder) kunnen helpen;
  • nieuwe initiatieven kunnen starten, (flexibele) groepen kunnen vormen en als nieuwe groep of bestaande ledengroep kunnen samenwerken.


Hoe kom je op Logeionline?
Je vindt het online ledenplatform op: www.logeionline.nl. Als je lid wordt van Logeion, dan wordt je ook binnen korte tijd na het aanvragen van je lidmaatschap door Logeion toegevoegd aan het ledenplatform. Hiervan wordt je in een e-mail van op de hoogte gesteld. Weet je je wachtwoord niet of heb je deze nog niet ingesteld? Klik dan op 'Wachtwoord vergeten?' en vul vervolgens het e-mailadres in waarop je normaal gesproken e-mails van Logeion ontvangt. Er wordt dan een e-mail gestuurd waarmee je je wachtwoord (opnieuw) kunt instellen.

Problemen of vragen?
Loop je tegen problemen aan? Geef niet op, geef feedback! Het online ledenplatform zit nog in de opstartfase, dus het kan zijn dat sommige onderdelen nog niet goed werken of verbeteringen kunnen gebruiken. Geef dit alsjeblieft door. Neem voor vragen, of voor feedback, gerust contact op met Yvonne van Vliet, community manager van Logeionline, via: yvanvliet@logeion.nl

Wil je een ambassaseur van Logeionline worden?
Logeionline kan nog wel wat hulp gebruiken bij het uitbouwen van het platform tot een hechte online community. Hoe mooi is het dat communicatieprofessionals een plek hebben om elkaar te ontmoeten en te helpen, kennis uit te wisselen en samen te werken? We willen van Logeionline een bruisend platform maken, waarop dit in overvloed gebeurt. Help jij mee? We vragen je om als ambassadeur van Logeionline interessante content te delen over jouw interessegebieden, om de leden te activeren en te reageren op anderen.Interesse? Ontzettend leuk! Laat het in een e-mail weten dat je geïnteresseerd bent.