Agenda

Bijeenkomsten

 1. Op 19-05-22 in Utrecht:

  Algemene Ledenvergadering Logeion 2022

  Logeion nodigt je graag uit voor de algemene ledenvergadering (ALV). Op 19 mei ben je als Logeion-lid van harte welkom om deel te nemen aan de ALV in Vergadercentrum Vredenburg 19 te Utrecht.

 2. Op 23-05-22:

  Verandercommunicatie verbeteren met netwerkanalyse

  Breng je informele netwerk in kaart

  Op een goede manier verandering doorvoeren in een organisatie is een hele opgave. Door slim gebruik te maken van data kun je de kans op succesvolle verandering in je organisatie aanzienlijk vergroten. Wil jij als communicatieprofessional aan de slag met data en wil je meer weten over wat het instrument netwerkanalyse jou kan brengen?
  Sander Dorst (Orange Otters) neemt je mee in het potentieel van data in verandercommunicatie en laat je zien hoe het instrument netwerkwerkanalyse je daarbij helpt. Ivana Srecec (Woonstad Rotterdam) vertelt welke inzichten een netwerkanalyse opleverde en hoe ze die gebruikt bij het verbeteren van de interne communicatie.

 3. Op 31-05-22:

  Het organiseren van de communicatie - Patrick Dekkers

  Waar is de afdeling communicatie mee bezig? En kan die club niet toe met minder mensen? Herken je deze vragen? Waarschijnlijk wel. Want in veel organisaties spelen vragen over de (ideale) inrichting van de communicatiefunctie.  Patrick Dekkers, laat zien hoe je binnen jouw organisatie het gesprek kunt voeren over de toegevoegde waarde van communicatie. 

 4. Op 01-06-22 in Amsterdam:

  AI en Data Analytics in het bedrijfsleven - exclusief voor opleidingsdocenten

  Deze inspirerende kennissessie is exclusief voor opleidingsdocenten en komt voort uit een krachtenbundeling van de drie verenigingen Logeion, MOA en NIMA.

  Tijdens een fysieke Education Day in Amsterdam met diverse sprekers ontdek je hoe binnen de HvA marketingstudenten onderwezen worden op het gebied van AI en Data Analytics. Verder neem je een kijkje in de data keuken van McDonald’s: hoe verloopt de data journey van Big Data naar Big Mac? Tenslotte geven we je inzicht in de data-uitdagingen die data-professionals in de praktijk tegenkomen en hoe je je hierop kunt voorbereiden.

 5. Op 08-06-22:

  Beroepsniveauprofielen: wat kun je er mee? - Esther Holster

  Heb jij dat ook wel eens dat je wilt weten waar je staat in je vak? Ben je toe aan een volgende stap in je ontwikkeling? Of wil je weten welke ‘skills’ jij nodig hebt om een volgende stap te maken? Heb je behoefte om bij te blijven in de ontwikkelingen van ons vak en wil je weten of je voldoende bij bent? Via de Beroepsniveauprofielen (BNP) kun je je positie bepalen, het is een ijkpunt van je vaardigheden! Het is een onafhankelijk middel om jezelf te toetsen. Esther Holster (Publiec) gaat tijdens deze workshop met de deelnemers aan de slag met de BNP's. 

 6. Op 09-06-22:

  Datagedreven communicatie & smart content - Paul Gremmen & Maarten Ros (wegens succes herhaald)

  Benieuwd hoe data kunnen helpen jouw communicatiedoelen te realiseren? Hoe je met een blind spot analyse reputatieschade voorkomt? En hoe je in de emotiemaatschappij vol desinformatie mensen wél bereikt?

 7. Op 16-06-22:

  Interculturele communicatie en marketing in een gedigitaliseerde wereld - Sirous Kavehercy

  In deze online workshop gaat Sirous Kavehercy (Tripylon Media, SRM) in op de relatie tussen cultuur en communicatie. Hoe nemen wij de communicatie van anderen waar? Kavehercy laat zijn licht schijnen over de complexiteit van interculturele communicatie in de huidige, digitale samenleving. Tijdens deze workshop gaat het niet alleen over bewustwording van de rol van diversiteit en cultuur in communicatie, ook krijgen communicatieprofessionals concrete handvatten aangereikt om hiermee aan de slag te gaan.

 8. Op 23-06-22 in Bussum:

  C-day22 – Trends!

  C-day22 op donderdag 23 juni draait helemaal om jou en je vak! Op het grootste Europese communicatie vakevent in Spant! Bussum zet Logeion jouw denken in beweging en in de hoogste versnelling.

 9. Op 28-06-22:

  Audiovisuele verteltechnieken: een verhaal komt tot leven

  Vertel je verhaal met bewegend beeld

  Niets is zo krachtig als een verhaal in bewegende beelden. Bewegende beelden brengen je verhaal tot leven, dus waarom zou je ze als communicatieprofessional niet vaker gebruiken om het verhaal van jouw organisatie te vertellen? Danjel van den Hoogen en Henjo Guitjens  van Zcene Moving Stories helpen je in anderhalf uur op weg. Je leert o.m. wat wel of niet werkt, waar een goed script aan voldoet, en je krijgt een overzicht van audiovisuele verteltechnieken.

 10. Op 30-06-22:

  Young Logeion Studiereis naar Londen

  Young Logeion goes international again! Ga deze zomer met ons mee op reis naar… Londen!

Klik hier voor het archief van bijeenkomsten

Agenda derden