70 jaar

Agenda

Agenda

 1. Op 11-05-17 in Zwolle:

  Algemene ledenvergadering Logeion

  Logeion nodigt je graag uit voor de Algemene ledenvergadering (ALV) op donderdag 11 mei in het Provinciehuis Overijssel in Zwolle. De inloop is van 11:30 tot 12:00 uur. De vergadering  is van 12:00 tot 13:30 uur, voorafgaand aan de Galjaarddag die om 14:00 uur  begint en waar de Galjaardprijs 2017, voor de beste communicatie in het publieke domein, wordt uitgereikt. Wil jij bij de Galjaarddag aanwezig zijn? Meld je aan via de website van Logeion.

 2. Op 11-05-17 in Zwolle:

  Galjaarddag 2017

  Een inspiratiebron voor publieke communicatie

  Welk project, actie of campagne in de communicatie verdient de Galjaardprijs 2017? Op 11 mei vindt de 14e editie van de Galjaarddag plaats in het Provinciehuis Overijssel in Zwolle. Tijdens deze dag biedt Logeion (de mensen achter) de inzendingen een podium. De jaarlijkse Galjaardprijs wordt uitgereikt aan de meest inspirerende, innovatieve en effectieve communicatie in het publieke domein.

 3. Op 17-05-17 in Europoort-Rotterdam:

  Enter-the-Firm: safety en crisiscommunicatie bij BP Europoort

  Safety en crisiscommunicatie binnen de industrie

  Uiteraard staat veiligheid op nummer 1 in de petrochemie. Maar hoe zien Safety en Crisiscommunicatie eruit in de dagelijkse praktijk van een internationale raffinaderij? Op 17 mei ontdek jij dat tijdens een bezoek aan BP Europoort. Tijdens deze Enter-the-firm zijn we te gast bij BP Europoort, in het hart van Europa's grootste havengebied. Naast een vakinhoudelijke presentatie en verdieping krijgen deelnemers de unieke kans om een rondleiding te volgen over het bedrijfsterrein.

 4. Op 18-05-17 in Den Haag:

  Lobbyen doe je zo (wegens succes herhaald)

  Een interactieve middag die je laat ervaren hoe lobbyen in elkaar steekt

  Lobbyen blijkt nog steeds voor menig communicatiespecialist een gesloten discipline te zijn en vereenzelvigd te worden met achterkamertjes en schimmigheid. Voor ons is de beste lobby een transparante lobby en ben je zelf je beste lobbyist.

 5. Op 19-05-17 in Amsterdam:

  Verhoog de effectiviteit van interne communicatie met webinars

  Doelgroep: Interne communicatie managers/professionals.

  Inclusief een persoonlijke studio experience en gelegenheid om te ervaren hoe het is om internet televisie te maken!

  Steeds meer organisaties omarmen het nieuwe werken. Mensen werken flexibel; vanaf huis of op een flexplek. Naast de vele voordelen die dit met zich meebrengt, kleeft er ook één groot nadeel aan: medewerkers voelen zich al snel minder betrokken bij de organisatie. Dit wil je als interne communicatie professional natuurlijk voorkomen. Op 19 mei ontdek je tijdens de Enter-the-Firm bij Company Webcast hoe je webinars succesvol inzet. Je leert de tips & tricks over het effectief bereiken van je medewerkers met je communicatieboodschap.  

 6. Op 22-05-17 in Amsterdam:

  Accountability en ethiek

  Waarvoor neem jij verantwoordelijkheid?

  Communiceren heeft altijd een ethische dimensie. Als professional heb je te maken met de afweging tussen organisatorische belangen, waarden en motieven van stakeholders en jouw persoonlijke waarden. Hoe maak je keuzes tussen 'waarheid', impact en loyaliteit? Ben jij (en jouw organisatie) aanspreekbaar op die waarden?

 7. Op 23-05-17 in Den Haag:

  Overheidscommunicatie 2025: van newsroom tot afdeling klantcontact & interactie

  Een werksessie over de veranderende wereld van klantcontact

  Steeds meer gemeenten vertonen interesse in newsrooms. Tegelijkertijd worstelen teamleiders en hoofden Communicatie van lokale overheden met de bredere vraag hoe je de organisatie meer van buiten naar binnen kunt laten werken. De online mogelijkheden om met inwoners, buurten en groepen belanghebbenden samen te werken groeien snel. Is een newsroom daar dan het antwoord op? Of moeten we het eens serieuzer gaan aanpakken? Op 23 mei geeft David Kok, één van de auteurs van het boek 'Van Buiten naar Binnen', een werksessie omtrent het nieuwe boek.

 8. Op 24-05-17 in Rotterdam:

  Dagvoorzitter in één dag (wegens succes herhaald)

  Modereren kun je zelf

  Wegens succes herhaald! In deze workshop leer je van professioneel dagvoorzitter én trainer Hans Etman de basis van het modereren, en passeren de belangrijkste vaardigheden van een gespreksleider de revue. Etman vertelt wat nu wel en niet jouw rol is als moderator en je krijgt tips en trucs aangereikt waar je in de dagelijkse praktijk gelijk mee aan de slag kan. Ontdek het tijdens de workshop bij De Rotterdam.

 9. Op 01-06-17 in Nieuwegein:

  C-DAY17

  Toonaangevend in het communicatievak

  Deadlines, vergaderingen, budgetten… Maar nu even niet. Op 1 juni 2017 kom je naar C-DAY17 en weet je weer waarvoor je het doet. C-DAY is het inhoudelijke vakcongres voor communicatieprofessionals dat het hele plaatje laat zien. Dat je boeit met interessante cases. Dat je in contact brengt met anderen. Na C-DAY17 ben jij helemaal klaar voor een nieuw communicatiejaar.

 10. Op 07-06-17 in Amsterdam:

  Enter-the-firm: HEMA

  Brand strategy, digitalisering en social media

  Oer-Hollandse Glorie in een vernieuwend marketingjasje. Elke dag het leven makkelijker en leuker maken voor iedereen, en ook zorgen dat iedereen dat weet – hoe doe je dat? Voor HEMA lijkt dit een koud kunstje. Al meer dan 90 jaar is de HEMA niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld en daar blijft het niet bij. Het Nederlandse warenhuis is bezig aan een internationale opmars, met alle communicatie-uitdagingen van dien. Adriana Hoppenbrouwer, CMO/Chief Officer Format & Marketing, neemt je mee langs de herkenbare marketinguitingen en typische, vrolijke campagnes van HEMA. 

Klik hier voor het archief van bijeenkomsten

Agenda derden