Logo Zoeken
Strategische communicatie

Samenwerken aan de professionalisering van het communicatievak

26 oktober 2022De redactie

Het Centrum Strategische Communicatie (CSC) jaagt de verbinding tussen de communicatiewetenschap en -praktijk aan. Logeion maakt samen met Partners en Vrienden het CSC en mogelijk. Hierdoor bestaan initiatieven zoals de bijzondere Leerstoel Strategische Communicatie, de Strategische Communicatie Challenge en whitepaperreeks CSC Insights. Partners en Vrienden komen twee keer per jaar samen voor een kruisbestuiving tussen wetenschap en praktijk tijdens een voor hen georganiseerde Onder Professoren-bijeenkomst. In deze video nemen we je mee naar Onder Professoren.

Afbeelding video Onder Professoren 22 950x635.jpg

Op 10 oktober vond weer een Onder Professoren met als thema Betekenisvolle merken plaats in de VIP-room op de vijfentwintigste verdieping van de Rabobank in Utrecht. Benieuwd naar zo’n bijeenkomst en wat het CSC inhoudt? Bekijk de video hieronder!Is je nieuwsgierigheid gewekt?
Op de website van het Centrum Strategische Communicatie vind je meer informatie over het CSC. Ook kun je ook kijken wie de Partners van het CSC zijn. Heb je interesse om het CSC en de Logeion-leerstoel te ondersteunen? Download de flyer voor meer informatie of neem contact op met partnerships@logeion.nl.