Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

Korting op training Faciliteren van inspirerende sessies en bijeenkomsten

28 mei 2024De redactie

Ben jij communicatieprofessional, projectleider of beleidsmedewerker en wil je leren hoe je bijeenkomsten ontwerpt en begeleidt, waar alle deelnemers een actieve inbreng hebben en verantwoordelijkheid delen voor het eindresultaat? Of hoe je van een (online) vergadering een inspirerende werksessie maakt? Deze training van Publiec leert je hoe je dat aanpakt. Als Logeion-lid krijg je 15 procent korting op deze 3-daagse training op 13 juni, 27 juni en 4 juli 2024.

Faciliteren ledenvoordeel Publiec.png

Bij het werken met groepen komt veel kijken. Het begint met een goede intake met de opdrachtgever, op zoek naar de vraag achter de vraag. Wat is jouw eigen denk- en leervoorkeur? Hoe sluit je aan op anderen? Hoe ontwerp je een passend programma met een goede ‘sessieflow’ en haal je uit de groep wat er in zit? Hoe ga jij om met gedoe, weerstand en energie in de groep? Voor al deze vragen biedt de training je concrete handreikingen.

Als facilitator sta je zelf voor de groep en moet je groepen weten te mobiliseren. Je moet weten hoe groepsprocessen werken, hoe je geschikte werkvormen vindt en inzet. Tijdens de training oefen je met deze rol. Je leert hoe je alles op een professionele en zorgvuldige manier aanpakt. En je krijgt diverse tools en analyses die je daarbij kunnen helpen. De training is compact, praktisch en heeft zich bewezen in de praktijk.

Aan het einde van de driedaagse training is een stevige basis gelegd om zelf als facilitator aan de slag te gaan. Je kunt sessies ontwikkelen en begeleiden, zowel voor interne collega’s, bewoners en ondernemers of met bijvoorbeeld partners.

Er zijn nog plekken vrij voor de training die start op 13 juni. Schrijf je snel in via www.publiec.nl.

Kosten: €1.695,- (incl. lunch). Als Logeion-lid ontvang je 15 procent korting (254,25) en dan kost de training €1.440,75.

Meer informatie is te verkrijgen bij Publiec, tel. 06-51114473 of via info@publiec.nl.

Heb jij net als wij je hart verloren aan het publieke domein?
Publiec helpt overheidsorganisaties al 15 jaar om meer omgevingsbewust te werken, bij bewoners- en overheidsparticipatie, bij veranderingsprocessen en is specialist in het toepassen van Factor-C. Publiec heeft Factor-C doorontwikkeld naar diverse overheden, want het is ooit ontwikkeld bij de Rijksoverheid.