Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

Korting voor Logeion-leden op cursus creatief tekstschrijven

14 mei 2024De redactie

Heb je zin om je schrijfstijl te verbeteren, om je toetsenbord te geselen met frisse energie en je lezers te laten smullen van je teksten? Zoek je inspiratie en wil je leren van andere tekstspecialisten? Dan is onze training Creatief tekstschrijven wat je nodig hebt. Deze training is bestemd voor tekstspecialisten: communicatieadviseurs, educatie-, pers- en pr-medewerkers, online redacteuren en ieder die op weg is dat te worden. Je schrijft al goed maar je voelt dat er méér in zit. Meer creativiteit, meer lef, meer impact. Logeion-leden krijgen 15 procent korting op de cursus.

steve-johnson-Kr8Tc8Rugdk-unsplash (1).jpg

In deze training ontdek je hoe je je creatieve kant exploreert en verhalen tot leven brengt. We doorbreken de grenzen van de logica en laten je experimenteren met invalshoeken en verteltechnieken. Je leert je teksten versterken met persoonlijke ervaringen en verrassende associaties. Zo krijg je tools in handen om content te maken die opvalt.

De training bevat de nodige opdrachten die je uitdagen buiten je comfortzone te gaan. Je werkt samen met andere (aankomend) professionals in duo’s en kleine groepen, waarbij je elkaar van opbouwende feedback voorziet. Zo ontwikkel je niet alleen je schrijfvaardigheid maar bouw je ook aan zelfvertrouwen.

Wanneer, waar en kosten:
Dag één is op donderdag 13 juni, dag twee op 27 juni en een (optionele) terugkomdag op vrijdag 29 november, alle dagen zijn in Amersfoort. Je kunt kiezen om een, twee of drie dagen mee te doen. Kijk hier voor meer details over het programma en de inhoud per dag.
De eendaagse is er al voor €403,75. De prijs van de tweedaagse (meest gekozen) is €807,50. Prijzen zijn inclusief consumpties, lunches, alle cursusmaterialen en 15 procent Logeionkorting, excl. 21% BTW.

Je collega’s zullen zich straks afvragen of je iemand hebt ingehuurd, maar nee, het is gewoon de cursus Creatief tekstschrijven.