Logo Zoeken
Logeion

Nieuwjaarsactie: krijg 'Strategisch Communicatie Frame II' cadeau

1 januari 2024De redactie

Is één van jouw vele voornemens om je dit jaar verder te ontwikkelen als communicatieprofessional? Dan ben je bij Logeion aan het juiste adres! Van inspirerende vakcongressen tot aan de laatste trends en actualiteiten: als Logeion-lid bén en blijf je bij in de beweeglijke wereld van communicatie. Sluit jij je aan bij onze beroepsorganisatie? Als je nu lid wordt, ontvang je gratis het meeneemboekje 'Strategisch Communicatie Frame II' van Betteke van Ruler cadeau.

Nieuwjaar_sprankelend_2024.jpg

Hoe kan Logeion een bijdrage leveren aan jouw ontwikkeling in 2024?

Logeion - de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals - is het hart van het werkveld en zet zich in voor de ontwikkeling van het communicatievak in het algemeen én die van jou: de leergierige vakgenoot. Aangezien we begrijpen dat niet iedere communicatieprofessional dezelfde behoeften heeft, bieden we uiteenlopende initatieven aan waar jij, op een manier die bij jou past, gebruik van kunt maken. Zo gaat de één bijvoorbeeld actief aan de slag met het schrijven van artikelen voor C, hét communicatiemagazine van Nederland. Waagt de ander zich aan één of meerdere bijeenkomsten over bijvoorbeeld gedragsverandering of inclusie en diversiteit. En buigen verscheidene vakgenoten zich voornamelijk over de laatste kennisartikelen. Waar jouw interesses ook liggen: Logeion is er voor de hele beroepsgroep. Het is jouw Logeion. 

Van welke voordelen profiteren Logeion-leden?

Communicatieprofessionals die zijn aangesloten bij Logeion profiteren van vele voordelen, zo:

  • Lees jij jezelf gemakkelijk wijs met C: het communicatiemagazine dat vol staat met de laatste trends en actualiteiten, inhoudelijke rapportages, spraakmakende campagnes, diepte-interviews met communicatieprofessionals en meer;
  • Krijg je gemakkelijk inzicht in jouw carrière met de beroepsniveauprofielen-tool die bestaat uit een zelfscan, 360 gradenfeedback, een GAP-analyse én een teamscan;
  • Kun je gratis deelnemen aan minimaal 5 door Logeion geselecteerde bijeenkomsten per jaar en ontvang je flinke kortingen op masterclasses, workshops, vakimpulsen en meer;
  • Betaal je slechts een klein bedrag voor een ticket voor C-day - het vakcongres voor communicatieprofessionals - en PubCom - het Nationaal Congres Publieke Communicatie;
  • Gaan vele leden samen aan de slag via Logeion en weet jij jouw communicatienetwerk met gemak uit te breiden;
  • Profiteer je van vele, speciale ledenvoordelen van externe partijen. Denk bijvoorbeeld aan evenementen en cursussen, maar ook aan opleidingen, boeken en lidmaatschappen;
  • En nog veel meer!

Sluit je aan bij Logeion en ontvang het meeneemboekje 'Strategisch Communicatieframe II' van Betteke van Ruler cadeau

Wanneer jij jezelf nu aansluit bij Logeion profiteer je niet alleen van de bovenstaande ledenvoordelen, maar ontvang je ook nog eens het handige boekje 'Strategisch Communicatieframe II' met een bericht van Betteke cadeau! Ga met dit boekje aan de slag met de organisatie- en projectdoelstellingen die je voor ogen hebt. En wellicht ook wel die van jezelf.

Om verzekerd te zijn van dit boek, dien je de code 'Betteke2024' in te vullen in het opmerkingenveld. Deze actie loopt tot en met 31 januari 2024. 

Word lid van Logeion en profiteer van de tijdelijke actie

Wil je graag meer weten over het Logeion-lidmaatschap? Lees dan verder.
Of ben je benieuwd naar het 'Strategisch Communicatieframe II' van Betteke? Dan is dit artikel wat voor jou.