Logo Zoeken
Young Logeion

Bestuur Young Logeion verwelkomt twee nieuwe bestuursleden

4 juli 2024De redactie

Met trots kondigt Young Logeion de benoeming aan van Dorine de Gast als samenwerkingstrateeg en Kim Veenstra als Bestuurslid Algemeen in het Young Logeion-bestuur. Met deze versterking zet Young Logeion een belangrijke stap in haar missie om young professionals in de communicatiesector te ondersteunen en te verbinden. Dorine zal bijdragen aan het versterken van de positie van Young Logeion door samenwerkingen met relevante partijen aan te gaan en young professionals met elkaar te verbinden. En Kim zet als bestuurslid in op het vergroten van de zichtbaarheid en invloed van Young Logeion onder young professionals.

Dorine en Kim Young Logeion-bestuursleden 1060x706.jpg

Samenwerkingsstrateeg Dorine de Gast

De kersverse samenwerkingsstrateeg kijkt ernaar uit om haar nieuwsgierigheid en drang naar ontwikkeling te combineren met haar passie voor verbinden. "Toen ik hoorde dat Young Logeion nieuwe bestuursleden zocht, wist ik dat dit een kans was die ik niet kon laten liggen," vertelt ze. "Ik ben een echte verbinder en het onderhouden van relaties is iets wat ik met veel enthousiasme zal doen. De rol van bruggenbouwer tussen Young Logeion en diverse samenwerkingspartners spreekt mij enorm aan." Met haar nieuwe functie wil Dorine Young Logeion bekender maken onder young professionals en daarmee de zichtbaarheid en invloed van Young Logeion in de sector vergroten. "Als young professional merk ik zelf hoe fijn het is om gedachten en ervaringen met gelijkgestemden te kunnen delen en van elkaar te kunnen leren. Door de positie van Young Logeion te versterken en samen te werken met relevante partijen, kunnen we young professionals nog beter ondersteunen en inspireren. Dit is de toegevoegde waarde van Young Logeion en daar werk ik graag aan mee."

Dorine brengt een rijke ervaring mee als communicatieadviseur bij een adviesbureau in het publieke domein en in haar huidige rol als woordvoerder en communicatieadviseur bij NBTC. Ze heeft bewezen impactvolle communicatiestrategieën te kunnen ontwikkelen die organisaties sterker positioneren. Ook is ze ervaren in het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met media en stakeholders. "Effectieve communicatie draait voor mij om het opbouwen van vertrouwen en waardevolle verbindingen," zegt Dorine. "Ik geloof in de kracht van samenwerking om doelen te bereiken en heb een scherp oog voor groepsprocessen, waardoor ik snel kan inspelen op wat nodig is om belangen te overwegen en weloverwogen keuzes te maken."

Bestuurslid Algemeen Kim Veenstra

Als communicatie- en marketingstrateeg brengt Kim een mix van creativiteit, strategisch denken en een kritische blik mee. Ze is klaar om haar volgende stap te zetten als bestuurslid Algemeen bij Young Logeion. Kim heeft een achtergrond in Communicatie en Multimedia Design en werkt momenteel als Communicatie en Marketing Strateeg bij JS Consultancy. Ze houdt zich bezig met interne vraagstukken, branding en positionering van het merk. "Ik stel graag vragen achter de vragen en heb een kritische blik, maar bovenal vind ik het belangrijk om anderen te ondersteunen en te inspireren," legt Kim uit. "Voor mij draait effectieve communicatie om het opbouwen van vertrouwen en het creëren van waardevolle verbindingen. Samenwerken en creatief denken zijn dan ook mijn sterke punten, waardoor ik snel kan inspelen op veranderende omstandigheden wat voor mijn baan bij JS Consultancy heel erg handig is." 

Als bestuurslid bij Young Logeion wil Kim bijdragen aan het vergroten van de zichtbaarheid en invloed van Young Logeion onder jonge professionals. "Ik geloof sterk in de missie van Young Logeion om jonge communicatieprofessionals te ondersteunen en inspireren. Ik vind het belangrijk bij te dragen aan het versterken van het netwerk en het offline en online zichtbaarder maken en het bevorderen van kennisuitwisseling. Als young professional weet ik hoe waardevol het is om ervaringen en kennis te delen met vakgenoten. Iets wat mij de afgelopen jaren veel heeft gebracht. Door Young Logeion sterker te positioneren en samen te werken, kunnen we jonge professionals nog beter ondersteunen en inspireren."

Het Young Logeion-bestuur is blij met de toetreding van de twee nieuwe bestuursleden. Luisa Sanchez Diez, vicevoorzitter Young Logeion: ''"Met Dorine erbij kunnen we echt mooie stappen maken. Haar expertise, enthousiasme en gedrevenheid gaan ons vooruit helpen. We kijken enorm uit naar de samenwerking. En Kim is een goede aanwinst voor het Young Logeion-bestuur. Met Kim aan boord kunnen we nu nog meer aandacht besteden aan onze zichtbaarheid en positionering. Welkom bij de club, Dorine en Kim!''

Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je onder de 30 jaar en gaat jouw hart sneller van het communicatievak? Dan is dit jouw kans! Het bestuur is namelijk op zoek naar een nieuwe vicevoorzitter én een gedreven programmamanager. Meer informatie over de functies vind je op www.logeion.nl/young-logeion.