Logo Zoeken
Young Logeion

Vacature vicevoorzitter - Young Logeion bestuur

28 mei 2024De redactie

Ben jij een young professional met een passie voor communicatie en onder de 30 jaar? Wil jij jouw talent inzetten en jezelf ontwikkelen binnen het grootste netwerk voor jonge communicatieprofessionals in Nederland? Dit is jouw moment! Young Logeion zoekt een enthousiaste vicevoorzitter om het team te versterken.

Young Logeion Jongprofessionals Groep Gesprek.jpg

Vicevoorzitter Young Logeion

Als vicevoorzitter ben jij het bestuurslid dat de focus legt op de verbinding en werving van (nieuwe) leden. Jij zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt en dat ons ledenbestand blijft groeien. Ook sta je altijd klaar om de voorzitter te ondersteunen waar nodig. Samen met de voorzitter bewaak je ‘de grote lijnen’ en houd je nauw contact met het bureau en bestuur van Logeion. 
Bij afwezigheid van de voorzitter ben jij het gezicht van Young Logeion en leid je de vergaderingen. Daarnaast speel je een actieve rol in de teambuilding binnen het bestuur. Jouw energie en enthousiasme brengen het team dichter bij elkaar en zorgen voor een positieve sfeer.

De ideale nieuwe vicevoorzitter is:

  • een young professional met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel die graag een actieve rol speelt binnen het bestuur van Young Logeion;
  • een verbindend en enthousiast persoon die het leuk vindt om samen te werken;
  • een strategisch denker die zowel de grote lijnen in de gaten houdt als oog heeft voor detail;
  • een echte teamplayer die zorgt voor een goede sfeer;
  • een twintiger die binnen twee jaar niet ouder wordt dan 30 jaar;
  • bereid om zo’n 6 uur per week te investeren in de samenwerking met andere bestuursleden om mooie plannen voor Young Logeion uit te werken;
  • lid van (Young) Logeion of bereid dat te worden.

Over Young Logeion:

Young Logeion is het grootste landelijke netwerk waar jonge communicatieprofessionals elkaar ontmoeten en inspireren. Het platform helpt de ruim 350+ aangesloten leden én andere vakgenoten onder de 30 jaar om henzelf te ontwikkelen en moedigt communicatieprofessionals aan om de verbinding op te zoeken. Dit doet Young Logeion al ruim 10 jaar door het organiseren van webinars, bedrijfsbezoeken, studiereizen, het buddyprogramma, het kennisplatform 'Young Logeion Academy' en door natuurlijk zo nu en dan te proosten met een koud biertje in de hand. Activiteiten die niet mogelijk waren geweest zonder de inzet van het Young Logeion-bestuur. Het bestuur bestaat op het moment uit een voorzitter, vicevoorzitter, programmamanager en bestuurslid externe relaties. Maandelijks komen de aangesloten bestuursleden één keer bij elkaar en werkt ieder van hen tussendoor aan de eigen plannen. De gehouden vergaderingen zijn niet alleen efficiënt, maar ook erg gezellig.

Spreekt deze functie jou aan én heb jij 4-6 uur per week de tijd om jou hiervoor in te zetten? Deel dan jouw cv en motivatiebrief! Dit kan tot en met 24 juni via young@logeion.nl. Gesprekken zullen de weken erna plaatsvinden. 

Young Logeion is ook nog op zoek naar een samenwerkingsstrateeg én een gedreven programmamanager. Niet zeker of de functie van Vicevoorzitter iets voor je is? Misschien past één van deze functies perfect bij jou.