Logo Zoeken
Young Logeion

Bestuur Young Logeion zoekt versterking

30 april 2024De redactie

Klopt jouw hart sneller van het communicatievak? Ben jij onder de 30 jaar? En lijkt het jou leuk om je in te zetten voor Young Logeion, hét grootste netwerk jonge communicatieprofessionals van Nederland? Dan is dit jouw kans! Het bestuur is namelijk op zoek naar een nieuwe samenwerkingsstrateeg én een gedreven programmamanager. 

Young Logeion Bestuur lachend sept. 2023 1340x894.jpg

Over Young Logeion

Young Logeion is hét grootste landelijke netwerk waar jonge communicatieprofessionals elkaar ontmoeten en inspireren. Het platform helpt de ruim 350+ aangesloten leden én andere vakgenoten onder de 30 om henzelf te ontwikkelen en moedigt communicatieprofessionals aan om de verbinding op te zoeken. Dit doet Young Logeion al ruim 10 jaar door het organiseren van webinars, bedrijfsbezoeken, studiereizen, het buddyprogramma, het kennisplatform 'Young Logeion Academy' en door natuurlijk zo nu en dan te proosten met een koud biertje in de hand. Verscheidene activiteiten die niet mogelijk waren geweest zonder de inzet van het Young Logeion-bestuur. 

Dit bestuur bestaat op het moment uit een voorzitter, vicevoorzitter, programmamanager en bestuurslid externe relaties. Maandelijks komen de aangesloten bestuursleden één keer bij elkaar en werkt ieder van hen tussendoor aan de eigen plannen. De gehouden vergaderingen zijn niet alleen efficiënt, maar ook erg gezellig. Toch is het voor de huidige programmamanager, Emma Kemperman, tijd om vaarwel te zeggen én komt de functie 'Programmamanager' vrij. Spreekt één van deze functies jou aan én heb jij 4-6 uur per week de tijd om jou hiervoor in te zetten? Lees dan snel verder en solliciteer!

Programmamanager Young Logeion

Als programmamanager ben je verantwoordelijk voor de evenementen van Young Logeion. Samen met het bestuur en medewerkers vanuit Logeion bedenk je leuke events waar jij de uitrol voor doet. Je legt contact met bedrijven of sprekers, denkt mee over de invulling van het event en verzorgt de aankondigingstekst voor op de website en de digitale uitnodiging. Samen met het bestuur zorg je voor de juiste promo, bijvoorbeeld op de Young Logeion socials. Tijdens de evenementen zelf zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat onze leden met interessante inzichten en een goed gevoel naar huis gaan. Na de bijeenkomst zorg je ervoor dat deelnemers hun feedback geven waarmee je vervolgens aan de slag gaat. De ideale nieuwe programmamanager is:

  • een young professional met een eindeloze hoeveelheid energie die een prikkelend programma-aanbod organiseert voor onze leden;
  • een creatief en enthousiast persoon die niet terugdeinst om namens Young Logeion contact op te nemen met gave sprekers, bedrijven en locaties;
  • dé organisator van digitale en fysieke events;
  • een twintiger die binnen nu en twee jaar niet ouder wordt dan 30 jaar;
  • bereid om zo’n 6 uur per week te knallen om samen met de andere bestuursleden events te organiseren en mooie plannen voor Young Logeion uit te werken;
  • lid van (Young) Logeion of bereid dat te worden.

Interesse? Deel dan jouw cv en motivatiebrief! Dit kan tot en met 31 mei via young@logeion.nl. Gesprekken zullen de weken erna plaatsvinden. 

Solliciteer direct

Samenwerkingsstrateeg Young Logeion

Als samenwerkingsstrateeg ben je een échte verbinder in hart en nieren. Je onderhoudt warme relaties met externen en dient als dé brug tussen Young Logeion en vele samenwerkingspartners. Ook onderzoek je samen met de andere bestuursleden wat jullie gezamenlijk kunnen betekenen voor de YL-leden en handel je hiernaar. Zo weten jullie het platform, mede dankzij jouw inzet, naar een hoger niveau te tillen en zorgen jullie ervoor dat Young Logeion dé plek voor ontmoeting en ontwikkeling is én blijft. Daarnaast is de ideale samenwerkingsstrateeg:

  • een sociale communicatieprofessional die niet bang is om nieuwe contacten aan te boren;
  • een twintiger die binnen nu en twee jaar niet ouder wordt dan 30 jaar;
  • bereid om zo een 6 uur per week te knallen om samen met de andere bestuursleden opgestelde doeleinden te behalen;
  • lid van (Young) Logeion of bereid dat te worden.

Lijkt dit jou wat? Pak jouw (digitale) pen er dan maar bij en deel jouw motivatiebrief en cv met het huidige bestuur. Dit kan tot en met 31 mei via young@logeion.nl. Gesprekken zullen de weken erna plaatsvinden. 

Solliciteer directBij vragen over één van de twee functies raden we je aan om een e-mail te sturen naar young@logeion.nl of om één van de bestuursleden te benaderen via LinkedIn.  Zij vertellen je graag meer. De bestuursleden zijn: Esther Durenkamp (voorzitter),  Luisa Sanchez Diez (vicevoorzitter), Emma Kemperman (programmamanager) en Damian Peek (externe relaties).