Logo Zoeken
Young Logeion

Het buddyprogramma is terug!

19 december 2023De redactie

Op zoek naar waardevolle connecties en nieuwe inzichten? Of wil je jouw expertise delen en anderen inspireren? Goed nieuws: het buddyprogramma van (Young) Logeion gaat weer van start. In het buddyprogramma vinden jonge communicatieprofessionals met nieuwe ideeën en een frisse kijk en ervaren vakgenoten die de fijne kneepjes van hun vak kennen elkaar. Pak jij deze kans aan om jezelf nog verder te ontwikkelen als professional? De eerste (jonge) deelnemers hebben zich al aangemeld. Dus zoek de connectie op en meld je aan!

Het buddyprogramma YL - rechts - 950x635.jpg

Hoe werkt het?

Je kunt je aanmelden voor het buddyprogramma tot en met 22 december 2023. Daarna ontvang je een bericht over jouw match, de contactgegevens van je buddy en een informatiepakket. Begin 2024 nemen we je gedurende 14 weken mee in het programma. Maar: jullie zijn vrij om te bepalen hoe jullie het proces vormgeven. Als het bevalt, kunnen jullie natuurlijk ook na de geplande periode met elkaar blijven 'buddy'en!

Aanmelden


Deelname aan het buddyprogramma is helemaal gratis en exclusief voor leden van (Young) Logeion. Nog geen lid van (Young) Logeion? Geen zorgen, je kunt je eenvoudig aansluiten en meteen profiteren van alle voordelen van ons netwerk.

Lid worden