Logo Zoeken
Logeion

Drie nieuwe sub-communities op Logeionline

30 november 2022De redactie

De afgelopen tijd zijn drie nieuwe sub-communities op Logeionline, de online community van Logeion, gestart. De sub-communities hebben als onderwerpen: Communicatietrends, Jaarverslagen en Klimaatcommunicatie. Iedereen kan zich aansluiten bij de sub-communities, ook als je geen lid bent van Logeion. Neem dus gerust een kijkje op Logeionline.

Logeionline logo met netwerkpatroon 300x220.jpg

De andere sub-communities die bestaan hebben als onderwerp: Interne communicatie, Zorgcommunicatie, Public affairs en Crisiscommunicatie. De sub-communities bestaan zodat vakgenoten de connectie met gelijkgestemden kunnen maken, met elkaar in gesprek kunnen gaan en elkaar verder kunnen helpen. Dat kan alleen maar door te participeren, dus deel jouw vraag, antwoord, (lees)tip of dillemma met vakgenoten. 

CommLabs en Commissies
Daarnaast vind je op Logeionline ook CommLabs en de werkplaats voor Commissies. Sinds de vernieuwing van Logeionline volgt de indeling van de community namelijk de indeling van de drie C’s: Communities, CommLabs en Commissies. De drie mogelijkheden voor leden om samen met anderen actief aan de slag te gaan met het vak.

Een CommunicatieLab – oftewel CommLab - is een tijdelijke organisatievorm, ondersteund door Logeion, waarin een groep vakgenoten aan de slag gaat met een vakinhoudelijk vraagstuk. Onlangs is een nieuwe CommLab over Inclusieve communicatie gestart. Denk je: ‘Wat een interessant onderwerp?’ Iedereen kan zich bij een CommLab aansluiten. Het CommLab zit nog in de opstartende fase, dus je bent zeker welkom om aan het CommLab bij te dragen. 

Commissies is de verzamelnaam voor alle ledengroepen die (onderdelen van) Logeion mogelijk maken. Denk aan besturen, jury’s, redacties, vakgroepen en commissies. Voor iedere ledengroep is een online samenwerkplek op Logeionline ingericht die enkel voor hen toegankelijk is. Alleen leden kunnen zich aansluiten bij een ledengroep. Kijk op de website of je kunt bijdragen aan het vak en de vereniging in een ledengroep.