Logo Zoeken
Logeion

Speciaal voor niet-leden: de C-day Combideal!

18 april 2024De redactie

Tijdens C-day24 spijker jij jouw kennis bij als communicatieprofessional, kom je in contact met vakgenoten én ben je binnen minder dan 24 uur op de hoogte van de laatste communicatietrends en -ontwikkelingen. Ook ná dit vakcongres kun jij jezelf voor een aantrekkelijke prijs blijven ontwikkelen met de C-day Combideal!

C-Day23_volle zaal

Omdat Logeion niet alleen tijdens C-day, maar het gehele jaar door een inspirerend platform vóór en dóór communicatieprofessionals wil zijn, heeft de beroepsorganisatie de C-day Combideal in het leven geroepen! Wanneer je als niet-lid gebruikmaakt van deze Combideal ontvang je een ticket voor C-day24 én mag jij jezelf tot het einde van het jaar een gewaardeerd Logeion-lid voor slechts €395 i.p.v. €450 noemen!

Door het afsluiten van een Logeion-lidmaatschap:

  • krijg je onder meer toegang tot meer dan 60 bijeenkomsten per jaar;
  • kun je in contact komen met meer dan 4600 vakgenoten;
  • verbreed je jouw kennis binnen de kortste keren met meer dan 400 nieuwsberichten, podcastafleveringen en vele andere communicatie-uitingen.

Ben jij er tijdens C-day op donderdag 13 juni bij als nieuw Logeion-Lid?

Schaf hier jouw C-day Combidealticket aan!

Ben je nog niet overtuigd? Lees hier meer over het Logeion-lidmaatschap.

Over C-day24

C-day is het grootste jaarlijkse vakcongres voor communicatieprofessionals en wordt sinds 2015 vóór en dóór vakgenoten georganiseerd. Op deze dag luister je naar toonaangevende en verrassende sprekers, kijk je naar de impact van veranderingen en innovatie op het communicatievak en de -professional en geef je een boost aan je eigen ontwikkeling! C-day24 vindt plaats op donderdag 13 juni in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Lees meer over C-day24