Logo Zoeken
Logeion

Keynote op C-day24: Huib Koeleman

3 april 2024De redactie

Huib Koeleman is een van de keynotesprekers van C-day24, het grootste jaarlijkse communicatiecongres dat je niet mag missen. Op 13 juni is het weer zover. Het vernieuwde NBC Congrescentrum in Nieuwegein staat de hele dag in het teken van elkaar ontmoeten en kennis delen

Huib Koeleman _keynote 2 CDAY24_1340x894.png

Keynotespreker Huib Koeleman is zeker geen onbekende in communicatieland. Hij is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van communicatie en verandermanagement. Tijdens C-day24 zoomt hij in op de nieuwste trends en ontwikkelingen, van artificiële intelligentie tot generatie Z: interne communicatie anno nu. Reserveer nu je ticket voor C-day24 en sluit je aan bij de ruim 250 vakgenoten die zich inmiddels al hebben aangemeld.

Ga naar cday.nl