Logo Zoeken
Logeion

Jitske Kramer keynotespreker C-day24

20 maart 2024De redactie

Jitske Kramer is corporate antropoloog, ondernemer en auteur. Ze reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders en verrassende innovators. Ze deelt haar expertise over het bouwen van sterke tribes, omgaan met verandering en het bevorderen van inclusieve culturen in organisaties. Als keynotespreker gaat ze tijdens C-day24 menselijke reacties op ingrijpende transformaties ontrafelen, met inspirerende inzichten uit de antropologie en diverse culturen. Wat betekenen veranderingen voor communicatie binnen én buiten organisaties? In welke verandering werk jij? En hoe kun je als communicatieprofessional extra van betekenis zijn?

Jitske Kramer _keynote 1 CDAY24_1340x894.png

C-day24 vindt plaats op donderdag 13 juni 2024 in Nieuwegein. Dit jaar staat het congres in het teken van nu én morgen. Ontdek de actuele ontwikkelingen in het communicatievak en bereid je voor op de uitdagingen van de toekomst.

Ga naar cday.nl