Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

500 euro ledenkorting op opleiding 'Het Juiste Doen als Niemand Kijkt' van Iris Academy

30 november 2022De redactie

'Het Juiste Doen als Niemand Kijkt' van Iris Academy is een zevendaagse cross-over opleiding van reputatiemanagement en integriteit. Logeion-leden ontvangen een korting van €500 op de opleiding. Integriteit is de heilige graal van leiderschap en cruciaal voor het bouwen en behouden van een sterke reputatie. Handelt jouw (merk)organisatie integer, ook als niemand kijkt?

Iris Academy.png

Het is tegenwoordig de grootste uitdaging voor organisaties en merken om te voldoen aan de heersende verwachtingen evenals waarden en normen, vanuit de omgeving van interne en externe stakeholders. Als je deze verwachtingen in kaart brengt, beschik je over een nieuw perspectief en fundamenteel vertrekpunt. In deze opleiding leer je hoe je integriteit internaliseert in jouw bedrijfscultuur, gedrag en gemeenschappelijke vertrekpunten (missie, visie, purpose, waarden en normen). Iris Academy reiken handvatten aan vanuit het perspectief van stakeholdermanagement, reputatiemanagement, interne communicatie, communicatie leiderschap, de filosofie en morele besluitvorming. 

Dat doen ze met zeer ervaren docenten (Frank Körver, Huib Koeleman, Frank Peters en de filosofen Rob van Es en Remko van Broekhoven) die hun sporen binnen deze vakdisciplines hebben verdiend. Door deze cross-over van reputatie en ethiek krijgt deze opleiding een uniek karakter en biedt daarmee een nieuw perspectief op het communicatie- en marketingvak. Naast de aangereikte theorie zullen we vooral met praktijkcases aan de slag gaan. De opleiding wordt afgesloten met een praktijkopdracht over een moreel dilemma.

De opleiding bestaat uit 6 dagen + 1 dag eindpresentaties (NIMA geaccrediteerd 24 PE-punten - certificaat Reputatiemanagement en Integriteit). Kosten voor de opleiding bedragen €5.250,-. En deze wordt gegeven op Buitenplaats Doornburgh in Maarssen.

Meer informatie over de opleiding

Bekijk de andere extra ledenvoordelen