Logo Zoeken
Logeion

Laatste kans om jouw project in te zenden voor de Galjaardprijs 2022

31 augustus 2022De redactie

Tot en met vrijdag 9 september is het mogelijk om jouw project in te schrijven voor de Galjaardprijs 2022. Heb jij meegewerkt aan een initiatief of project in het publieke domein, zoals vanuit een woningbouwvereniging, zorginstelling, overheidsinstantie of een andere organisatie? Een mooi verhaal, toffe campagne of een succesvolle aanpak die je graag deelt met vakgenoten of waarmee je anderen wil inspireren? Dan is dit je kans! Wacht niet langer en schrijf jouw project nu in.


Galjaardprijs-2022-neutraal-950x635.jpg

Wie kunnen inzenden?
Communicatieprofessionals kunnen een initiatief of project inzenden dat voldoet aan de genoemde criteria. Het project stuur je in namens een groep, afdeling of op individueel niveau. Het initiatief betreft een maatschappelijke bijdrage en de communicatie aanpak is helder geformuleerd. Lees de overige criteria voor inschrijving hier.


Inzenden is eenvoudig

1.           
Vul het inschrijfformulier volledig in op de website van Nationaal Congres Publieke Communicatie.

2.           Zorg dat de inschrijving binnen is bij Logeion uiterlijk 9 september 2022

De winnaar ontvangt op het congres PubCom22 op 1 november de Galjaardprijs uit handen van de vakjury. De jury, onder leiding van Friso Fennema (directeur Communicatie bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat), beoordeelt de inzendingen en nodigt tien genomineerden uit voor een pitch. Vijf projecten gaan vervolgens door naar de finale van de Galjaardprijs 2022. En tijdens PubCom22 wordt de winnaar van de Galjaardprijs 2022 bekend gemaakt. Naast de juryprijs is er ook de publieksprijs: vakgenoten in Nederland kunnen voorafgaand aan het congres hun stem uitbrengen op een van de vijf finalisten.

Heb je vragen over de inschrijving of het proces? Neem contact op met het Logeion-bureau: info@logeion.nl of 070 - 3467049.