Logo Zoeken
Logeion

Ledenonderzoek naar toekomst awards Logeion

11 mei 2022De redactie

Er is al enige tijd discussie rond de verschillende awards van Logeion, zoals de CommunicatieProfessional van het Jaar en het CommunicatieTalent van het Jaar. Is dit nog van deze tijd, zou het in een andere vorm gegoten moeten worden, moeten het er niet meer zijn nu het vak zo breed is geworden, is het een persoonlijke prijs of juist niet? Wat is het doel van de awards, hoeveel investeringen is het waard? Allemaal vragen die we niet een-twee-drie kunnen beantwoorden.

onderzoek-awards-bestuur-2022.png

Als bestuur hebben we de awards altijd gezien als een van onze kroonjuwelen, daar willen we dus voorzichtig mee omgaan. Daarom willen we graag weten de leden ervan vinden, zodat we bij besluitvorming scherper in beeld hebben waar draagvlak voor is en wat de verschillende argumenten voor en tegen zijn. Voor dit raadplegingsproces binnen de vereniging zetten we een nieuw instrument in dat ons goed kan helpen het digitale proces soepel te laten verlopen. Met Circlelytics hebben we een tool waarmee we in een aantal stappen het proces van wikken en wegen, argumenten aandragen en afwegen met de leden kunnen doorlopen. Eerder hebben we dit ingezet voor het Logeion-trendonderzoek, waarvan op C-day22 de resultaten bekendgemaakt worden. Binnenkort ontvangen alle leden een uitnodiging om deel te nemen aan dit onderzoek. Om een eerste indruk te krijgen hoe het proces kan verlopen zie https://www.circlelytics.com/nl/

 Lees ook het blog van bestuurslid Corine van Impelen.