Logo Zoeken
Young Logeion

Emma Kemperman nieuwe programmamanager Young Logeion

8 februari 2022De redactie

Per 1 februari is Emma Kemperman gestart als programmamanager bij Young Logeion. Emma rondt op dit moment haar master Communicatie & Beïnvloeding af aan de Radboud Universiteit. Daarnaast werkt ze als Marketing & Communicatie Coördinator bij Digital Insurance Agenda en liep ze eerder stage bij Hill+Knowlton Strategies. Als programmamanager is Emma verantwoordelijk voor het programma-aanbod voor Young Logeion-leden.

Emma-Kemperman-Young-Logeion-2022.png

Bij haar sollicitatie maakte Emma indruk door haar ervaring op het gebied van eventorganisatie, zowel fysiek als online. Ook viel ze op vanwege haar enthousiasme en ideeën voor Young Logeion. Emma: "Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan als programmamanager bij Young Logeion en om mooie en inspirerende evenementen te organiseren. Met een beetje geluk kunnen de leden elkaar binnenkort weer écht ontmoeten. Ik heb er in ieder geval zin in!"

Emma neemt het stokje over van Joachim Miedema, die op zijn beurt de rol van vicevoorzitter overneemt van Rinske Schouls. Het Young Logeion-bestuur bestaat verder uit Marjolein Snellink (voorzitter), Julia de Vries (sponsormanager) en Sanne Wijers (bestuurslid externe relaties).