Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

Videonieuwsbericht geeft Logeion-leden 15% korting op eerste live-online productie!

2 december 2021De redactie

Live-online je doelgroep informeren, motiveren en inspireren? Videonieuwsbericht maakt van een traditionele livestream een echte tv-uitzending. Dat doen zij dagelijks vanuit hun studio in Hilversum, maar ze komen ook op locatie. Ontdek de mogelijkheden met 15% korting als je lid van Logeion bent!

Enter_the_firm_VNB.jpg

Livestream
Met meerdere camera’s brengt Videonieuwsbericht een lezing, workshop of presentatie in beeld. Door de registratie live te schakelen ontstaat een natuurlijke dynamiek. Een webinar opnemen in hun studio kan tot maximaal drie personen voor de camera, met een ondersteunende PowerPoint in beeld. De achtergrond lichten we uit in corporate kleuren.

Webcast
Maar ook evenementen kunnen prima vertaald worden naar een online alternatief. Videonieuwsbericht maakt er heel gewoon een compacte nieuwsuitzending van. Door een mix van interviews en reportages brengen ze in een korte tijd jouw boodschap in beeld. In een eigen decor met presentator en studiogasten. Onze nieuwsredactie ontwikkelt een herkenbaar format met een spannende programmering.

Redactie
Bovendien is online je publiek qua volume en locatie onbeperkt. Is je doelgroep klein of groot? Kies je voor een besloten sessie of stream je via een open kanaal? Met live-online kan je kijkers direct betrekken in de uitzending. Onze redactie monitort, filtert en selecteert alle reacties. Zo maak je een webcast of livestream interactief. Direct in contact met jouw doelgroep!

Interessant?
Logeion-leden ontvangen 15% korting op de eerste productie die ze door Videonieuwsbericht laten produceren. Bel ons voor meer informatie en advies op 035 60 89 538 of stuur een mail naar info@videonieuwsbericht.nl

Bekijk de andere extra ledenvoordelen