Logo Zoeken
Young Logeion

Joachim Miedema gestart als nieuwe programmamanager bij Young Logeion

9 januari 2021De redactie

Young Logeion heeft een nieuwe programmamanager! Joachim neemt het stokje over van Rinske Schouls. Zij schuift door naar de positie van vice-voorzitter na het vertrek van Amelie Ribbers. "Ik zie er naar uit om interessante en relevante activiteiten te organiseren voor de leden en samen te werken met mijn collega-bestuursleden", zegt Joachim.

Joachim bestuur.png
Joachim heeft onlangs zijn master Communicatie & Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit afgerond en werkt nu als freelance communicatieadviseur. Hij heeft eerder stage- en werkervaring opgedaan bij 113 Zelfmoordpreventie, de Bijenkorf en het Rijksmuseum. Als programmamanager wordt Joachim in het bestuur verantwoordelijk voor het programma-aanbod voor Young Logeion-leden.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Joachim dit goed kan, want tijdens zijn studietijd en in zijn stage- en werkervaring is hij veelvuldig bezig geweest met eventorganisatie. Zo was hij eerder al betrokken bij de organisatie van careerevents bij de studievereniging tot persevents bij het Rijksmuseum en had hij zelfs een eigen communicatie- en eventbureau met studiegenoten. Joachim viel ons ook op vanwege zijn verfrissende ideeën en enthousiasme om samen aan onze bestuursdoelen te werken.

Op dit moment zijn al ruim 400 jonge communicatieprofessionals lid van Young Logeion en het bestuur bestaat verder uit Marjolein Snellink, Rinske Schouls, Julia de Vries, en Soetimah Goos. We heten Joachim welkom!