Logo Zoeken
Young Logeion

Marjolein Snellink nieuwe voorzitter Young Logeion

22 juli 2020De redactie

Young Logeion heeft per 1 augustus een nieuwe voorzitter: Marjolein Snellink. Marjolein werkt als communicatieadviseur bij de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Daar houdt zij zich bezig met enerzijds de interne communicatie vanuit de bedrijfsvoeringsafdelingen en anderzijds het mediabeleid van NWO.

Marjolein Snellink2 705x220.jpg

Tijdens haar studie heeft Marjolein ruime bestuurservaring opgedaan bij Orca, een studentenroeivereniging met 1.000 leden, en begeleidt ze ieder jaar het nieuwe verenigingsbestuur met het maken van beleidsplannen en het opzetten van hun strategie om die doelen te realiseren. Een mooie ervaring die van goed van pas komt om samen met de huidige leden van het Young Logeion-bestuur de prioriteiten en doelstellingen voor de komende jaren vast te stellen, een plan van aanpak te maken om deze te bereiken en Young Logeion verder te laten groeien. Op dit moment zijn al ruim 400 jonge communicatieprofessionals lid van Young Logeion en het bestuur bestaat verder uit Amelie Ribbers, Rinske Schouls, Julia de Vries, Lydia Sprengers en Soetimah Goos.