Logo Zoeken
Artikel

Doe mee aan het wereldwijde onderzoek naar diversiteit & inclusie

22 maart 2023De redactie

Twee jaar geleden is wereldwijd de stand van zaken op het gebied van diversiteit & inclusie binnen de marketing-en communicatiebranche in kaart gebracht. De resultaten van het onderzoeksrapport hebben de sector destijds enorm geholpen te bepalen op welke gebieden verbeteringen nodig waren. Op initiatief van de World Federation of Advertisers (WFA) wordt nu een wereldwijd vervolgonderzoek gehouden. De WFA verwacht dat in de komende vier weken miljoenen mensen uit 34 landen hun ervaringen met diversiteit en inclusie in het vak gaan delen.

D&! monitor I 950x635.png

Voor de Nederlandse markt zijn bvA en VIA de initiatiefnemers en hierin worden zij gesteund door diverse andere bedrijven en verenigingen, zoals ook Logeion. Het streven is zoveel mogelijk Nederlandse vakgenoten te bereiken. “Want hoe meer mensen aan het onderzoek deelnemen en hun ervaringen delen, des te beter kunnen we de situatie in kaart brengen en initiatieven ontwikkelen waarmee we een werkomgeving creëren waarin iedereen zich erkend en gewaardeerd voelt”, zegt Henriette van Swinderen, directeur van de Bond van Adverteerders (bvA).

Doe je ook mee? Het invullen van het onderzoek is volledig anoniem en kost je maximaal vijftien minuten.

Alvast bedankt voor je tijd en moeite, namens alle verenigingen en bedrijven die dit initiatief steunen: ADCN, bvA, Data Insight Network, DDMA, EffieAwards, Embassy of Dutch Creativity, GVR, IncludeNow, JCDecaux Nederland, Logeion, MWG, NIMA, Orange Lions, PMA, RA*W, SAN, SIREen VIA.

Doe mee: https://kantarinsights.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_9X0FSXF8QpKwXDo