Logo Zoeken
Logeion

‘Als moeder zijnde leer je heel erg goed omgaan met stress'

22 november 2023De redactie

Halverwege oktober 2023 startte Sandhia Soekhoe als officemanager bij Logeion. Een uitdagende functie die vraagt om uiteenlopende organisatorische vaardigheden, lef, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een flinke portie enthousiasme. Diverse vaardigheden waar ook Sandhia, voormalig Rabobank-medewerker, over beschikt. Sandhia: ‘’Na mijn opleiding Officemanagement werkte ik in een branche die niet per se voor mij was weggelegd. Toen ik de vacature van Logeion voorbij zag komen werd ik dan ook direct enthousiast en dacht ik: Ja! Dit wil ik doen! Dit is gewoon Sandhia.’’

Sandhia.jpg

Waarom wilde je bij Logeion aan de slag?

‘’Mijn zusje Poonam heeft stage gelopen bij Logeion en zij was erg positief te spreken over de organisatie en haar tijd als stagiair. Toen ik het kantoor van Logeion binnenliep, wist ik direct waar zij het over had. Niet alleen zijn de collega’s ontzettend aardig, maar ook de warme, fijne sfeer was direct voelbaar. Het is haast een kleine werk-familie. Je kunt je dan denk ik ook wel voorstellen hoe ontzettend blij ik was toen ik werd aangenomen. Ik kan nu eindelijk alle vaardigheden en kennis toepassen die ik tijdens mijn studie heb opgedaan en uitblinken in datgene waar ik goed in ben.’’

Hoe zou jij jezelf omschrijven? En wat is een écht talent van jou?

‘’Als een positief, zachtaardig, leergierig en behulpzaam persoon met een pittig randje. Eén van mijn grootste talenten is dat ik ontzettend stressbestendig ben. Zelf ben ik op mijn 21ste moeder geworden en leerde ik binnen de kortste keren hoe je goed kunt plannen en organiseren. Je moet als ouder zo ontzettend veel dingen doen! Daarnaast studeerde ik destijds nog, liep ik stage én had ik een bijbaan. Je bent dan haast verplicht om prioriteiten te stellen en om dingen los te laten. Als er iets gebeurt moet je direct actie ondernemen, stress vaarwel zeggen en niet al te veel tijd spenderen aan datgene wat niet helemaal is verlopen zoals je had gehoopt. Die opgedane vaardigheden pas ik ook toe op mijn werk.’’

Wat doe je graag buiten jouw werk om?

‘’Ik heb ontzettend veel hobby’s, maar ik geniet het meest van mijn gezin (3 zoons en manlief). Kokerellen, buiten de deur eten, films kijken, spelletjes spelen of andere familieleden opzoeken voor extra gezelligheid: we doen het allemaal! Vooral moeilijkere rekenpuzzels en raadsels vallen goed binnen ons huishouden. Ook spelen we weleens het spel ‘Openhartig’. Je stelt elkaar dan om de beurt vragen die je normaal gesproken niet zo snel zou stellen. Het is altijd leuk om mijn kinderen aan het denken te zetten en achter hun antwoorden te komen. Wat betreft eten kun je me trouwens altijd wakker maken voor grote, black tiger garnalen die met veel peper en op zijn Hindoestaans gemaakt zijn. Al zeg ik ook geen nee tegen een etentje bij WOW Crab.’’

Leer de rest van het Logeion-team kennen