Logo Zoeken
Logeion

Profiteer tot en met 31 december gratis van alle ledenvoordelen!

7 november 2023De redactie

Een feestelijke periode vraagt om een feestelijke actie! Wanneer je jezelf nu aansluit bij Logeion - dé Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals - ben je tot en met 31 december 2023 gratis lid*. Zo kun je voor een zacht prijsje werken aan jouw professionele ontwikkeling en met een flinke portie actuele kennis het nieuwe jaar in! Mag jij jezelf binnenkort Logeion-lid noemen? Ruim 4.600+ professionals gingen je voor.

Cadeau Logeion.jpg

Het hart van het vak

Logeion is een eigentijds en open platform, waaraan professionals zich op allerlei manieren kunnen verbinden. Zo kiest de één bijvoorbeeld voor een actieve rol binnen de vereniging, terwijl de ander vooral gebruikmaakt van het brede aanbod aan inhoudelijke bijeenkomsten om bij te blijven en vakgenoten te ontmoeten. Een netwerk en thuishaven, voor vakgenoten die werken aan hun ontwikkeling. Wat deze thuishaven precies inhoudt, laten we aan onze leden over. Benieuwd naar alle initiatieven van Logeion? Bekijk ze hier.

Een cadeau van Logeion, voor jou

De beroepsorganisatie wil een inspirerend platform zijn voor álle communicatieprofessionals. Om dit te realiseren, heeft Logeion een nieuwe actie in het leven geroepen waarmee je tot en met 31 december 2023 gratis* van alle ledenvoordelen gebruik kunt maken. Ook aan de liefhebbers van C is gedacht. Wanneer je nu een jaarabonnement voor 2024 afsluit op het vakblad, ontvang je nog voor het einde van 2023 niet één, maar twee uitgaven gratis! Al ontvang je hét communicatiemagazine van Nederland als Logeion-lid natuurlijk altijd kosteloos op de mat.

Kies de actie die bij jou past

*Door gebruik te maken van de bovenstaande actie is jouw Logeion-lidmaatschap of lidmaatschap op C gratis tot en met 31 december 2023. Het door jou aangegane lidmaatschap loopt door tot en met eind 2024 (12/12/2024). Lees hier meer over het lidmaatschap.