Logo Zoeken

Een vernieuwde webpagina voor communicatieprofessionals in de zorg

18 september 2023De redactie

Een eigen strategie, middelen en specialistische kennis en kunde: zorgcommunicatie is een vak apart en vraagt om een eigen vakgroep. Heb jij de vernieuwde landingspagina voor communicatieprofessionals in de nulde-. eerste-, tweede- en derdelijnszorg al bekeken?

Vakgroep Zorgcommunicatie

Ben je werkzaam in de zorgcommunicatie en wil je graag met andere vakgenoten in gesprek en samen werken aan een vraagstuk of specialisme binnen dit vakgebied? Dan ben je bij Logeions vakgroep Zorgcommunicatie aan het juiste adres. Als lid van de vakgroep kom je in aanraking met de laatste trends, best practices, handige tools en inspirerende contacten. Oók over de grenzen van je eigen instelling, specialisatie of sector heen. Zo ben en blijf je bij binnen jouw eigen vakspecialisme. 

Blijf op de hoogte en word lid

Niet alleen de webpagina van de vakgroep Zorgcommunicatie, maar ook de manier waarop jij je kunt aansluiten bij de vakgroep is vernieuwd. In het verleden was de vakgroep actief op Logeionline: een online plek waar communicatieprofessionals kunnen samenwerken in communities, Commlabs en commissies. Ook Zorgcommunicatie had een eigen community waarbinnen leden met elkaar konden sparren en diverse informatieve bestanden, kennisartikelen en interessante bijeenkomsten werden gedeeld. Na uitgebreid overleg is er echter voor gekozen om over te gaan op LinkedIn. Hier kun je gratis lid worden van de vakgroep.

Word lid van de LinkedIn-groep

Over de vakgroep Zorgcommunicatie

Wil je meer weten over de vakgroep Zorgcommunicatie? De webpagina vol informatie over deze groepering is vernieuwd en brengt je binnen de kortste keren op de hoogte van de laatste zorggerelateerde artikelen en bijeenkomsten. Ook maak je hier kennis met de gezichten achter de groep, kom je erachter op welke verschillende manieren je actief kunt zijn en ontdek je de (zorggerelateerde) voordelen van een Logeion-lidmaatschap. Heb jij de vernieuwde webpagina van de vakgroep Zorgcommunicatie al bekeken?

Wist je dat Logeion ook een vakgroep Crisiscommunicatie en Issuemanagement heeft? Maar ook dat jij op vele andere manieren samen aan de slag kunt? Zo kun jij je bijvoorbeeld aanmelden voor een CommLab, is C met regelmaat op zoek naar nieuwe redactieleden vol vefrissende, nieuwe ideeën en kun jij altijd van je laten horen als actief lid