Logo Zoeken
Logeion

C-day 23: De eerste ‘C for Yourself’-kennissessies zijn bekend!

17 mei 2023De redactie

Op 22 juni vindt er een nieuwe editie van C-day plaats: hét nationaal vakcongres voor communicatieprofessionals. Ook dit jaar is het inspirerende, plenaire programma weer gevuld met sprekers die ertoe doen. Spijker jouw communicatiekennis daarnaast bij tijdens diverse break-outsessies over onder andere Artificial Intelligence, storytelling en de evolutie van interne communicatie!

Kennissessies C-day23

Het volledige 'C for Yourself'-programma maken we volgende week bekend, maar we lichten in dit artikel alvast een tipje van de sluier. Zo kunnen we je nu al vertellen dat je tijdens C-day samen met Paul Gremmen - directeur bij Contenture en lid van Logeion's TrendTeam - een uitstapje maakt naar de wondere wereld van datagedreven communicatie. Verder brengen  contentconsultant Matthieu Bos en communicatieconsultant Kristel van Heemert je bij hoe je AI-technologie het beste naar jouw hand kunt zetten om je workflow te stroomlijnen, je aanpak te optimaliseren en resultaten te maximaliseren.

Kan je geen genoeg krijgen van Artificial Intelligence? Tijdens de ‘C for Yourself’-kennissessie van Thijs Pepping – auteur van ‘Echt nep’ – en videoredacteur Angelique van Trirum zoom je met diverse cases in op de kracht van generatieve media en jouw rol als communicator. Daarnaast maak je samen met Maarten Reijgersberg – oprichter en eindbaas van RAUWcc – kennis met Esther Olofsson, Nederlands eerste virtuele influencer en tot AI-gegenereerde virtual human! Zit jij er al klaar voor?

Ook aan andere niet AI-gerelateerde trends is gedacht. Zo kijkt Monica Wigman – auteur van ‘Regel jij het draagvlak?’ – naar de evolutie van interne communicatie bij veranderingen en biedt zij jou op C-day praktische tips om hierop in te spelen.

Tijdens de door Sirous Kavehercy – oprichter van Tripylon Media – gegeven sessie 'De illusie van communicatie' krijg je daarnaast diverse handvaten aangereikt om nóg impactvoller te communiceren.

Wil je graag meer communicatiekennis opdoen over storytelling? Woon dan de door Jasper Claus – filmmaker en oprichter van 1Camera – gegeven sessie bij waarin je, in beeld én geluid, leert hoe je de balans kunt vinden tussen afzender en publiek. Christian Burgers - hoogleraar en Logeion-leerstoel - en  wetenschappers Britta Brugman en Ellen Droog van de Vrije Universiteit van Amsterdam heten je tenslotte van harte welkom tijdens hún ‘C for Yourself’-sessie. Hierin werp je gezamenlijk een blik op satirische verhaallijnen en de praktische vertaling hiervan. 

Pak de agenda er maar alvast bij, want vanaf volgende week staan deze en nog vele andere sessies live op de website van C-day23! Inschrijven is mogelijk vanaf donderdag 8 juni. Heb jij jouw ticket voor dit inspirerende vakcongres al bemachtigd?

Koop hier jouw ticket voor C-day23