Logo Zoeken
Logeion

Gebruik jouw opleidingsbudget voor het Logeion-lidmaatschap

14 december 2022De redactie

Wist je dat je je opleidingsbudget kunt inzetten om je lidmaatschap van Logeion te bekostigen? Met een lidmaatschap haal je continu kennis uit het communicatievak op dankzij o.a. de acht edities van vakblad C, verschillende vakinhoudelijke bijeenkomsten en de constante stroom van nieuws uit het vak. Dus: heb je jouw opleidingsbudget nog niet volledig benut dit jaar, dan is dit de uitgelezen kans om er alles uit te halen. 

Knowledge study kennis leren studeren 950x635.jpg

Nog geen lid van Logeion?

Meer informatie over het lidmaatschap

Daarnaast kun je het opleidingsbudget natuurlijk ook gebruiken door je alvast aan te melden voor een van de kennisbijeenkomsten van Logeion in 2023. Je ontvangt direct de factuur als je de code ‘Opleidingsbudget22’ gebruikt bij het aanmelden. Benieuwd naar het aanbod?

Bekijk de agenda