Logo Zoeken
Logeion

Save The Date: nieuwjaarsbijeenkomst op 19 januari

31 oktober 2022De redactie

Inmiddels is het een traditie: de Logeion-nieuwjaarsbijeenkomst. Een mooi moment aan het begin van ieder jaar om elkaar te ontmoeten en gezamenlijk het glas te heffen. Dit jaar vindt de nieuwjaarsbijeenkomst op 19 januari plaats bij het Spoorwegmuseum in Utrecht. Leden zijn van harte welkom om het jaar 2023 in te luiden!

2023 950x635.jpg

Op het programma

Deelnemers aan de nieuwjaarsbijeenkomst kunnen de gehele dag gratis het Spoorwegmuseum bezoeken. Ben je er nog nooit geweest? Dan is het zeker een aanrader om een bezoekje te brengen. We starten de bijeenkomst om 17.00 uur met de inloop en een drankje. Vervolgens neemt de nieuwe voorzitter - die 30 november tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) wordt verkozen - tijdens deze bijeenkomst voor het eerst het podium en trapt de nieuwjaarsbijeenkomst af. Hij of zij licht de plannen en ontwikkelingen voor het vak en de vereniging toe. Daarna laten we ons vermaken door een nog later te onthullen vorm van entertainment. En natuurlijk heffen we vervolgens het glas op een nieuw jaar, waarbij er voldoende gelegenheid is om elkaar te spreken en te ontmoeten. We hopen op 19 januari samen met jou 2023 in te luiden. Ben je erbij? Binnenkort ontvangen leden een uitnodiging om zich aan te melden, dus houd je mail in de gaten.