Logo Zoeken
Logeion

Hoe kun je als communicatieprofessional van betekenis zijn?

23 augustus 2022De redactie

Jaarlijks organiseert Logeion het Nationaal Congres Publieke Communicatie (PubCom). PubCom is dé plek waar de communicatieprofessionals uit het publieke domein samenkomen. Tijdens deze dag brengen we samen het vak verder. Ieder jaar wordt een groot en actueel maatschappelijk vraagstuk belicht vanuit het communicatieperspectief. Dit jaar is het thema: van betekenis.

PubCom22-neutraal-950x635.jpg

Gevoed door relevante sprekers gaat het gesprek op 3 november over de betekenisvolle rol van ons vak binnen dit thema. Waarom dit thema? Ons handelen als communicatieadviseur in het publieke domein wordt voor een groot deel bepaald door de context. Door wat er in de samenleving leeft, de spanning in de politiek, het handelen van organisaties in de sector en de inbreng van de media. Dit vraagt om het goed doorgronden van wat er speelt en hoe we als communicatieprofessionals daarbinnen het meest effectief zijn. Het vraagt dus ook om reflectie op onze professionele integriteit en handelen. Ook de uitreiking van de Galjaardprijs voor het meest inspirerende is onderdeel van dit congres. De Galjaardprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een inspirerend initiatief met een maatschappelijke bijdrage op het gebied van publieke communicatie.

Verzeker jezelf van een kaartje voor PubCom22